Skuham ja sebi kavu, natočim votku, obavim sve pripreme i psihičke i fizičke i - krene nevrijeme. Pa da ti pas **** mater...
Tek sam upalio igru. Malo je teško (a pod time mislim poprilično je zajebano) sa X360 kontrolera, na kojem sam igrao 2 Souls igre zaredom, preći na ovo
iliti neki jeftini kontroler koji, iako ima ''X360 tipke'', radi na PS3, Viti (tj PSTV-u) i PC-u (na X360 nisam probavao) jer sam Dual Shock potrgao odavno. I sami znate kako je to nekvalitetno smeće od kontrolera. Pa, naravno, da pitam odmah.
Imam s igrom one upute, koje nisam gledao odmah već poput idiota pitao ovdje da li ima pyromancer klasa (iako u knjižici nije naveden, niti bilo koji opis daje do znanja da bi ta klasa mogla biti ovdje), ali mene nešto drugo muči. Prvi put sam krepao u tutorialu kod onog bossa (vjerojatno je boss, neki divovski manbearpig sa toljagom) nakon čega sam u Nexusu. Pročešljao sam cijelu lokaciju u potrazi za Maiden in Black kod koje (kako knjižica kaže) se bildamo. Nje nema. Gledam na netu i piše da će se pojaviti nakon što pobijedim bossa na lokaciji 1-1.
E sad, sjećam se da sam čitao o tome, da su lokacije u ovoj igri označene tim nekim brojkama (1-1, 1-2, 2-1, 3-1 etc) ali mene zanima gdje je ta lokacija? Je li to Boletarian Palace, tj. lokacija iza onog frajera koji treperi u nekom plavom svjetlu?
I još jedna stvar koja piše u knjižici i koja me zbunjuje je ova: ''To regain your living body from Soul form, you must defeat a major demon or use a Stone of Ephemeral Eyes.'' Ja sam zbog ovog opisa mislio da će duše ostati kod demona koji me ubio (znači, nešto kao što imamo u Bloodborne-u), ali da će on biti u jačoj formi. Doduše, to nije slučaj jer sam u Boletarian Palace-u umro jednom (ubio me neki vitez koji mi nije dao da prdnem) i moja krvava mrlja sa dušama je ostala tamo, pa pretpostavljam da bi onda ovo mogao biti boss na kraju levela, što je kolega Milicevic87 spomenuo.
Inače kolega, što se shortcutova tiče, pa evo, na jedan sam i naletio. I još pokupio onaj ring koji mi smanjuje HP deficit u Soul formi. Pretpostavljao sam da takav ring postoji u igri, ali ne da ću ga tako brzo naći.
...
I ozbiljno, igra izgleda ljepše od Dark Souls 2. What the fuck?