https://www.youtube.com/watch?v=_RNkz4Nr-2g
Best bro ever.
...a ujedno i best fuck buddy ako igraš sa ženskim Shepardom. :
Ja obožavam onu stvar što svira dok razgledavaš Galaxy Map. Neopisivo je zadovoljstvo bilo čitati opise planeta u jedinici uz tu stvar; šteta što mi se taj filing izgubio u dvojci.
Iako me je trojka razočarala, prvenstveno zbog onog završetka jer sam se nadao da ću zbilja moći biti ultimativni badass i zavladati galaksijom kao Emperor Palpatine i zbog činjenice da su tamo neki Cerberus vojnici daleko najteži protivnici u igri, teži za ubiti od elijena, potom je tu gomila DLC-a koji mi ubrljaju listu trofeja/ačivmenta (ne želim ni razmišljati koliko bih love na to sve potrošio), a nakon tehnički savršene dvojke ovo je opet krcato bugovima kao i jedinica, činjenica je da mi je na X360/Live-u ME3 mutliplayer bilo jedno nezaboravno iskustvo, vjerojatno najbolje provedeni sati online i nekako sumnjam da ću opet takvo što doživjeti u skoroj budućnosti.
Prilično je (ne)zanimljiv podatak da sam svaki put igru igrao sa soldier klasom, Earthborn, sole survivor. Nikad ništa drugo nisam odabrao. Nije mi se činilo... adekvatno.
Jebote, kad god se sjetim Pragie, dobijem neki poriv da počnem taj serijal. Opet.