Prodaj Destiny konzolu uzmi ovu, pa onda prodaj ovu kupi star wars, pa prodaj star wars kupi uncharted hehehe
Najbolje bi bilo imat para i napravit mali muzej doma
Sve special verzije do sada!

20th anniversary, MGS, Batman, Destiny, Star Wars, pa čak i Blops3

I namontiraš si nasred sobe onog ghosta Petera Dinklagea da leti i viče "this place is amazing"  :

5 dana kasnije

Konačno krenuo igrat ME. Samo ću reć da sam krenuo dns oko 18, trepnuo jednom i eto. 20

ThaUrban Gotovo je. Sad si ušao u serijal. Čujemo se kad pređeš trojku

3 mjeseci kasnije

Zna neko kak se skine Cerberus Pack jer ga na storeu nema :/

Za ME2? Neka je fora bila da tehnicki ne postoji vise. Znam da sam ja na chatu sa EA agentom pricao prije koju godinu. Lik nije ni znao sta je to pa mi je generirao kod free.

viper89
Pretpostavljam da je to ovako nekako izgledalo

Za ME2? Neka je fora bila da tehnicki ne postoji vise. Znam da sam ja na chatu sa EA agentom pricao prije koju godinu. Lik nije ni znao sta je to pa mi je generirao kod free.
Da,ME2,a kak si stupil u kontakt s tim agentom?

FicoLegend hahaha bas to xD

ma lik je zakon bio, cak mi je dao i kod za 15% popusta na EA igru 

renda preko origina, ne sjecam se vise. Potrazi EA chat support.

23 dana kasnije

Kako je ivaj Citadel fora,bas je nekak bedast,a opet perfektan,inace cudesno je kolko je ova igra jebeno dobra iako ju igram treci put,nikak da dosadi,osobno meni najbolji nastavak.
Jedva cekam Andromedu.

Citadel je čisti fan service i zato ga obožavam. Sve fore koje su se rodile kroz sve te godine. Sve situacije kroz koje su likovi prošli. Sve se skuplja na jedno mjesto kao pravi oproštaj. Meni genijalan DLC.

21 dana kasnije

https://youtu.be/naUlYJwe_-E

https://youtu.be/BnuF0EazQQA

https://www.youtube.com/watch?v=6RrtLvTHp6A&

Nezaboravna trilogija.

Pišem jedan članak, uskoro ću ga objaviti ovdje pa se nadam da će vam se svidjeti :-).

Da. To je to. Trnci. Trnci. Trnci. Dan danas.

Sad sa odmakom mislim da mogu definitivno potvrditi da mi je mjuza u ovoj trilogiji najbolja ikad. Tako genijalno pogođeno cijelom universu, likovima, radnji, akcijskim scenama, emocijama. OMG! Nek ljudi kenjaju po onih zadnjih 10 minuta, ali ništa mi neće umanjiti feeling koji sam imao dok sam prelazio ovu sagu. Pure awesomeness.

Mass Effect trilogija je utjelovjenje izraza "it's not about the ending, it's about the journey"...

Nezaboravne scene, nezaboravni likovi, sjajni dijalozi, old school gaming mjuza koja ima svoj identitet i konstantan napredak iz nastavka u nastavak.

Jedna od rijetkih igara koja me istinski dirnula i stavila trnce na kožu i suzu u oči.

Potpis. Sve što si reko.

Stvarno se apsolutno sve posložilo da tvori jednu divnu cjelinu.

Goddamn kakav serijal. Jedan od najvaznijih sa last gena. Svaka igra ima ono nesto, a sama trilogija je nezaboravno iskustvo. Treba replayat prije Andromede... da bar portaju na next gen. Iako imam Trilogy edition kupio bih opet. Pogotovo za nezaboravan multiplayer.

Meni se dugo vrimena nije ništa igralo, i sad me u zadnje vrime uvatilo da opet prođem trilogiju ali to je nekih 30 sati po igri, ko će nać vrimena više.

Ja valjda ne moram ni govorit da mi je ovo najdraži serijal, i ima puno razloga za to ali reka bi da se najviše ističe zbog likova. Nijedna, ali nijedna igra me nije tako povezala sa svojim likovima i pobudila emocije ka Mass Effect, ono stvarno bez konkurencije. Nije me sram priznat da je bilo suza na prvih nekoliko prelazaka ME3. Pogotovo:

https://www.youtube.com/watch?v=_RNkz4Nr-2g

Best bro ever.

I šta ste rekli, svaka igra ima nešto svoje, neki poseban ugođaj, a ipak svaka ostaje savršeno inkorporirana u cjelinu. I da, OST je isto vrh. Tu Suicide Mission stvar znam ponekad pustit kad idem vježbat, digne me samo tako. Međutim, ipak mi osobno najviše odgovara muzika u trojci (volim klavir).

Toliko dobrih momenata, toliko uspomena da ih je je nemoguće ovde sve nabrojat. Andromeda ima big shoes to fill (ne znam koji je hrv izraz).

Slazem se sa Deckima iako mi Trojka nije ostavila jednak utisak kao Prve dvije igre u serijalu... jos bih se nadovezao na viperovu izjavu da je jedan od najvaznihij serijala last gena, tako sto cu reci da ne da je jedan od, nego je najvazniji  (svaka cast unchartedu, dark i demon soulsima, witcheru i gearsima,ali mass effect je najjaci)

Gesendet von meinem SM-A310F mit Tapatalk

https://www.youtube.com/watch?v=_RNkz4Nr-2g

Best bro ever.
...a ujedno i best fuck buddy ako igraš sa ženskim Shepardom.  :

Ja obožavam onu stvar što svira dok razgledavaš Galaxy Map. Neopisivo je zadovoljstvo bilo čitati opise planeta u jedinici uz tu stvar; šteta što mi se taj filing izgubio u dvojci.
Iako me je trojka razočarala, prvenstveno zbog onog završetka jer sam se nadao da ću zbilja moći biti ultimativni badass i zavladati galaksijom kao Emperor Palpatine i zbog činjenice da su tamo neki Cerberus vojnici daleko najteži protivnici u igri, teži za ubiti od elijena, potom je tu gomila DLC-a koji mi ubrljaju listu trofeja/ačivmenta (ne želim ni razmišljati koliko bih love na to sve potrošio), a nakon tehnički savršene dvojke ovo je opet krcato bugovima kao i jedinica, činjenica je da mi je na X360/Live-u ME3 mutliplayer bilo jedno nezaboravno iskustvo, vjerojatno najbolje provedeni sati online i nekako sumnjam da ću opet takvo što doživjeti u skoroj budućnosti.

Prilično je (ne)zanimljiv podatak da sam svaki put igru igrao sa soldier klasom, Earthborn, sole survivor. Nikad ništa drugo nisam odabrao. Nije mi se činilo... adekvatno. 
Jebote, kad god se sjetim Pragie, dobijem neki poriv da počnem taj serijal. Opet.