Aha. Serveri su mrtvi?
Samo jedan trofej je trebalo online kad je igra izasla (Defender), sve ostalo je bilo opcionalno... Ali provjeri dal sad mozda ima nacin da rijesis i to offline.

Serveri su živi bez brige (barem na PC-u). Uvijek se može naći game.

Fala momci.
Sky Igram na PS3 :(

I na ps3 isto.  Zavrtim tu i tamo uvijek ima igraca.

I na ps3 isto.  Zavrtim tu i tamo uvijek ima igraca.
Morat cu skinit da opet bacimo koji mec, za dobra stara vremena :

Ja sam jedan od onih kojima se kraj nije svidio, jednostavno mi nije legao taj zapravo vrlo jednostavan kraj, očekivao sam više.
No i dalje jedan od najdražih mi serijala, sve tri igre sam skupa prešao oko 30 puta :)
I should go

3 mjeseci kasnije

Dijeli Sony ME2 za PS3, a ovaj serijal me pomalo zanimao tako da cu to sigurno odigrat, no zanima me jel mi se isplati odmah igrat ME2 ili bi bilo bolje da prvo jedinicu odigram?

Definitivno.

Btw. dosad nisi odigrao ME serijal ?
Really ?

A jedinica je neizostavni dio gradiva. Mislim da je moraš odigrati.

Po meni priča u jedinici je i najbolja u serijalu, iako su nastavci unaprijedili gameplay i ostale elemente.

Ali priča je neprevaziđena.

Slažem se. Još sam krenuo igrati igru bez ijednog pogledanog trailera, ništa nisam znao o radnji o ničemu. I onda sve ono doživiš prvi put! Nezaboravno!

Definitivno.

Btw. dosad nisi odigrao ME serijal ?
Really ?
A nije nikako stigao na red
Ali budem ga uskoro. ME2 ce malo pricekat dok ne nabavim ME1.
Hvala obojici na informacijama.

Gameplay u ME1 je poprilično zastario, ali to se igra zbog glavne priče koja je apsolutno nenadmašna i meni najbolja od sva tri nastavka.

Odigraj ME1 pa onda importaj i kreni ME2 i onda dalje. I ne gledaj trailere.

Igraj!

Slažem se, jedinica je pričom najbolja. Odlični negativci i meni jedan od najdražih krajeva
Nagovaranje Sarena na to da se odupre indoktrinaciji, ogromna bitka u kojoj Normandy uništava Sovereigna. Trnci prolaze kad se krene u spašavanje Destiny Ascensiona.

Spoiler za trojku
I jedan od najboljih osjećaja je onaj trenutak u trojci kada se čitava flota počinje pojavljivati pred napad na Zemlju. Fenomenalan osjećaj vidjeti sve što si skupio kroz igru da se stvara kraj tebe u jednoj posljednjoj bici.
2
https://www.youtube.com/watch?v=tLlAObjR-gs

http://blog.bioware.com/2015/11/02/n7-day-is-almost-here/

"This Saturday, November 7th, we’re celebrating the Mass Effect Trilogy with a marathon Extra Life livestream, giveaways, and awesome deals on Mass Effect merch. And while we won’t have any major announcements for Mass Effect: Andromeda this N7 Day, keep an eye out on Saturday for some surprises that we’re sure you’ll enjoy."

Nema ME, ali pratit će se stream. Those consoles though  :

Evo ga na! Ja taman uzeo Destiny konzolu, a vidi ove ljepote!

Prodaj Destiny konzolu uzmi ovu, pa onda prodaj ovu kupi star wars, pa prodaj star wars kupi uncharted hehehe

a nisu normalni s tim custom konzolama. pa još se niti jedna gadn a nije pojavila. možda BO3