Naveo bih par detalja koji su mi zapeli.

Novi Normandy se zove Tempest.
Imamo Mako.
Imamo Yahg (originalni Shadowbroker) i Krogan rase.
Naravno, Asari kojeg ću oženit kao i u prvom dijelu.
I na kraju, imamo FemShepa koji je nekako povezano sa prvom trilogijom I presume.

Tempest izgleda fenomenalno, a dizajn svijetova još bolji. Jao, jedva čekam taj N7.

Lajka sam pa pogleda video i nisam požalija. Ako me ijedna igra može natirat da počnem skupljat pare za novi komp, to je ova.

EDIT: Je li ono Shepard na kraju? Ne mogu nikako skontat po glasu.

Nemam nikakav doticaj sa ovom igrom niti me inace zanimaju takve igre ali najava za ovo me odusevila i neke emocije su me oprale.

Ovo mi je uz zadnji prizor najzanimljivija stvar u videu. Mislija sam da je samo jedna arka, ali ovde pari da ima više brodova. Pitam se oće li oni služit ka hub svjetovi? Ka Citadel, samo pokretni. Bilo bi lipo da je bar za jednu od arki to slučaj.

I jel još koga ova animacija podsjeća na Arkham Knight?

Da, u biti nije ni približno ko Liara. Ne sviđa mi se...

Rekli su da Asari mogu zivit tisucama godina, volija bi vidit Liaru u ovom nastavku jer mi je najdrazi lik uz Sheparda.
Volija bi i više crew membera koja mozemo slat na misije za skupljanje resursa koje mogu i ne moraju biti uspiješne.

Trailer je odličan! Igra izgleda prekrasno i bit će ogromna. Samo me strah da questovi ne budu jednolični kao u Inqusitionu.
Očekivao sam baš i neki walkthrough na presici al šta je tu je.

Pretpostavljam da će izaći sredinom ožujka 2017, bilo bi to točno pet godina od Mass Effect 3. Ipak nisu najavili remaster trilogiju..

Ali koje razočarenje ne mogu da vjerujem. Imam osjećaj da su miljama daleko od finalne verzije. Bez sumnje, ovo što smo vidjeli odlično izgleda, ali ja ne vjerujem čak ni da je ovo igra koja će izaći u Q1 2017-te. Najranije sredinom godine. Jedino ako ne bi sad na jesen uradili Bethesdu i napravili svoj event samo za ME i rekli evo sve što imamo i izlazi za par mjeseci. Mada ne vjerujem.

Doslovno sam zbog ovoga najviše i gledao onaj cringe fest i katastrofu. I prikažu nam 3 sekunde tech demoa Star Warsa od Amy Henning i opet developers video za ME.

Sudeći prema formi trailera, nekakav realni release je holiday 2017.
Ovo za Star Wars je komedija - nisu otkrili ama baš ništa novo pored informacija "imamo x studija koji rade SW igre i bit će to nove stvari koje niste probali do sada".

Ono, no shit sherlock.

to kaj su pokazali izgleda super ali mene idalje brine sto je velika kolicina pisaca i devova otisla iz bioware i ME a oni nisu pokazali realno nista konkretno idalje

http://www.eurogamer.net/articles/2016-06-13-mass-effect-andromedas-protagonist-name-finally-confirmed

Izgleda da je ona ženska na kraju ženska verzija lika.

Commander Ryder 

http://www.eurogamer.net/articles/2016-06-13-mass-effect-andromedas-protagonist-name-finally-confirmed

Izgleda da je ona ženska na kraju ženska verzija lika.

Commander Ryder 
NE NE NE NE NE PRELAGANO JE FUCK ME

nesmijem ju nazvat dick kvragu, dick ryder damn it

inace svida mi se ime zvuci badass

Jebeš mi sve ako mi jedan playthrough neće biti sa Dick Ryderom u flourescento ružičastom armoru sa zalizanom kosom 

Jebeš mi sve ako mi jedan playthrough neće biti sa Dick Ryderom u flourescento ružičastom armoru sa zalizanom kosom 
jelda

samo cekam vise neki pravi trailer da vidimo o cemu se radi

Ali koje razočarenje ne mogu da vjerujem. Imam osjećaj da su miljama daleko od finalne verzije.
Također, ali vjerujem da će ipak izdati igru početkom sljedeće godine, pa makar ispao i još jedan slučaj Dragon Age 2. Što bi bilo žalosno da se dogodi, ali ne i neviđeno.

U nekom idealnom svemiru Andromeda kao projekt nikada se ne bi dogodio i BioWare bi imao muda krenuti s novim velikim RPG ip-jem.
Al jbg, kapitalizam i to.

Ha čuj, lore definitivno nije za baciti kad su se već pomučili da osmisle toliko alienskih rasa.

Osim što je cijeli setting žešći Kotor rip-off.
Odnosno kada bolje razmislim, BioWareove igre su sve na isti kalup još od Kotora.
Klasični Dead hejt na stranu, sviđa mi se ovo što su pokazali od Andromede, al' to mi i dalje izgleda sve skupa kao krava muzara. Više bi volio vidjeti novi visokobudžetni IP. Ima još BW talenta da napravi nešto originalno.