ja neki dan zavrsil serijal opet i meni je i dalje kraj dobar,mocan i emocijama nabijen,savrsen serijal,a Shepard faca.

Jedino što priznajem da je kod kraja igre bilo dobro, štoviše genijalno, je ovaj tu komad :)

https://www.youtube.com/watch?v=TLxv_g_zQkY

13 dana kasnije

Proša sam sad opet ovu temu i slike šta su stavljane mi sve imaju neki Star Trek feel, u smislu otkrivanja novih svjetova. Nadam se pronalaženju misterioznih pojava i fascinantnih oblika života, a isto tako bi tija vidit podvodne misije i gameplay u svemiru (nešto ka u Dead Space).

I bilo bi zanimljivo da ovaj put imamo veći brod koji možemo istraživat. Normandy je bila awesome, ali samo fregata. Oću nešto ogromno tipa Destiny Ascension. Možda i da zbog rata nije bija dovršen prije odlaska iz Mliječne staze pa da ga otvarat nove dijelove tokom igre.

16 dana kasnije

Leaked alpha gameplay (ako nije fake).

http://www.fair-for-all.com/forum/index.php?topic=3648.0

Definitivno nije fake. I krogani su tu, fuck yeah!

Ok izgleda.
izgleda fakin awesome.
Pogotovo jer ce imati ogroman scale. Samo cekajte da vidimo planete..

pa dobro,ovaj video bas i ne izgleda tolko fakin awesome,meni je ok,kretanje i dalje Bioware stil,ali vjerujem da bude finalni proizvod fakin awesome.

Znam da je tek ovo alpha i biti će promjena, ali nadam se da će malo HUD unaprijediti.

Kako je lijepo vidjeti ME ponovno. Jedva čekam E3 prikaz. ME mi je stvarno jedan od najdražih serijala daleko.

Nije to klasicna "alpha" koju sve vise mediji guraju u news kad pokazuju nesto prije bete recimo. Ovo je waaaaaaay prije "prave" alphe. Samo sto sve u razvoju tako mozes nazvati alpha.
Hud je isti kao onaj Mako shot prosle godine. Tko zna koliko je ovo staro, ili je prezentacija za neki određeni dio bez finalnog techa... ne mozemo znati. Za sve koji misle da je ovo fake: nije. Inace EA ne bi expresno ubijao sve linkove.

Najdraži serijal prošle generacije. Treba li šta dodati? Ne. Valja kupiti ps4 remaster da ljepše izgleda i da ide u čkeprtnajst fpsova...brzo će 2017.

Jetpack = otvorene mape
Ja ovo jedva čekam, izgleda odlično. A da ne govorim o onom kraju s udarom meteora...

Mogli su barem pričekati do danas da ja nebi jedno 10 puta preispitivao jel legit ili ne 

Vidi se stvarno da je igra u onoj pravoj razini alphe, a ne kao RB6 kada alpha izgleda identično konačnom proizvodu. Meni ovo izgleda fantastično, čak mi je i HUD dobar, podsjeća na prvi ME, a kad smo kod toga, već vidim da nećemo imati onaj sistem s puškama gdje se može overheatati, nego imamo clipove, to mi se stvarno više sviđalo u prvom ME u usporedbi s druga dva  :(

Da, meni je isto overheat na oružju bio bolji. Morao si više paziti a ne sam držati tipku ili stiskati kao sivonja. Koliko sam puta zalego dok nisam naučio obraćati pažnju na overheat bar. Isto tako se nadam da će biti više rpg elemenata, da vožnja neće biti dosadna i monotona kao u prvom dijelu. Da će biti više planeta za posjetiti te da će borba biti malo više strateški orijentirana (iako u to sumnjam) Ima tu još dosta želja, ali ove mi nekako padaju na prvu...

mjesec kasnije

Iscurio poznati Shinobi nove detalje.

More than fine, they’re well on track from what I’m told. The game’s playable from beginning to end. The delay is only by a few months for extra polish and there really hasn’t been any management changes. Chris Wynn was a senior development director and not really in charge of creative ideas, and he was only on the team for about 18 months. Schlerf was lead writer and his role was pretty much done before he left. They’ve brought on some good talent in the meantime too, including from Naughty Dog.
Having seen a decent chunk of gameplay in action, I think people are going to love what they see. It looks fucking amazing.
It’s a huge step up from DAI though, some things are comparable to Battlefront, and Bioware’s implemented things in Frostbite 3 that even DICE hadn’t yet, so they’re no slouch in the technical department. The explorable spaces in Andromeda are massive so it’s hard to compare directly to Battlefield.

Character models look incredible. Animations are a huge upgrade too.
Yea they’re specifically trying to address the repeating animations in the last trilogy. It’s really to do with the limited memory of old gen. They’ve implemented a lot of new techniques for Andromeda.
And I was mostly talking about facial animation too. It’s a huge step up. Pleasantly surprised.
Like I said in the other thread, I saw as many things to do and discover in one planet here as I did the whole lot of side planets on ME1 lol. The Mako is fast, hence the big environments.
No idea, but I will say the music was very reminiscent of the original Mass Effect. I immediately thought of ME1 when I heard it. So good.
In fact from everything I saw, all I could think of was “This is what Mass Effect 1 was envisioned to be.”

Samo neka uzmu svo vrijeme koje im treba i daju nam tehnički i narativni masterpiece.

Bioware je u pitanju, čeka nas tehnički kaos najvjerojatnije ali vjerojatno najbolja svemirska odiseja ikad.

Odlične vijesti. Stvarno se nadam da će tehnički dio biti mnogo bolji od onoga sa stare trilogije. Jer bilo je tu svega i svacega pogotovo u kecu. Ali da će bioware razbiti na polju svega ostaloga? U to ne sumnjam...

Kad dobijem igru kao ME ne zamjeram im pokoji tehnički propust. Jedva čekam.

mjesec kasnije