Što više igram, sve su mi manje jasna sva sranja koja su izrečena protiv Andromede.
I prigovori za bugove i izraze lica lagano smatram sve više i više pretjeranima, u ovih 36 sati nijedan bug dosad (par put trebam tražit pravi smjer da se pojavi "trokut" za razgovor, neš ti buga), a facijalnim ekspresijama se, osim samog početka igre, nema apsolutno niš za prigovorit. Nisu na razini Uncharteda ili igre sa budžetom od 40+ milja $, ali nisu ni na onoj razini smeća koje su neki stavljali po ovom topicu tek tolko da mogu sudjelovat u sveopćem blaćenju igre
Moj jedini pravi konkretni prigovor se i dalje odnosi na konfuznu kameru tijekom borbe koja stoji preblizu Ryderu i imam osjećaj da je to u trojci bilo bolje riješeno.
Naviknul sam se, ali nije baš najnaj, bar ,meni osobno.
Likovi zasad nisu na razini jednog Garrusa ili Wrexa, ali činjenica je da takve likove dobiš jednom u 10 godina. Drack i Jaal zasad možda nisu ta klasa, ali svakim satom su sve više i više pod kožom. Nakon svake misije pričam sa svima, Suvi isto djeluje kao okarakteriziran i kompletan lik, a Cora, od početnog odbijajućeg pristupa, isto postaje itekak zanimljiva i draga. Mooožda da joj mogu frizuru promjenit, al nema veze, vjerojatno ću nju opalit :)
Peebee će ionak dat, drolja , oko Core ću se više potrudit.
Na Voeldu sam, maloprije, prije tekme, riješio misiju spašavanja Moshae i tu me priča kompletno uvukla, nakon što počinjemo dobivati malo konkretnije informacije o Kettima.
Počinje mi sve više bit stalo do nekih likova i rasa i to je veliki plus igri, što može dovesti do toga.
Na prolaz će vjerojatno otići 100 sati, ali sumnjam da će mi biti žao...zasad definitivno nije, nadam se da ovo većinom neopravdano pljuvanje neće dovesti do toga da budemo uskraćeni za nastavak jedne sasvim pristojne igre iz serijala.
Ne najbolje, nitko to ne tvrdi, ali jednostavno nije trebalo doć do svega što je bilo izrečeno.
Mislim da mi koji igramo itekak uživamo u igri, bez obzira na neke mane.