Sve mi ovo daje osjećaj kao da dolazi Interstellar, otkrivanje novih planeta... Možda bude i igra s vremenom ili nešto slično... Uf hype
Mass Effect: Andromeda
Intergalactic je u pitanju 8)
Originalna trilogija, pogotovo prve dvije igre su ponekad imale problema s nemaštovitim dizajnom svijeta. Sve mi se čini da to ovde neće bit problem.
Pa zapravo ako pogledaš u stvarnom svemiru ogroman broj tih planeta je dosadan i prazan, baš kako je u jedinici prikazano.
A sad, ovisi što netko smatra "dosadnim i praznim". Meni je recimo bilo dovoljno random bauljati takvim planetom, mašta popuni ostatak i osjećaj znatiželje što se nalazi iza nekog brda.
Već vidim da će mi No Man Sky sjesti kao budali šamar.
Glazba iz trailera, onak, polagano ubijala, izazivala trnce...a onda ona zadnja rečenica ubije u pojam, osmijeh od uha do uha, premotavanja da čujem još jednom...
... pre pre dobro :)
Hahaha Flipperu kralju, šefe sve na svijetu
Nema šanse da će se opet igrati sa Shepardom al bi volio vidjeti u igri neki side quest vezan za njega. Kao što je u dvojci bio sa starim brodom.
Nadam se da će na VGA 2015 pokazat pravi game play. Ako ne misle, onda su mogli ko Bethesdea sa Fallout 4 najavit pola godine prije izlaska sa gameplayom i mirna Bosna..
Ovo je serijal, a ne Fallout...
A jos trojku nisam odigrao, kakva sramota..idem ulicom sve glavu spustam stid me ljudima u oci gledat
Ljudi govore o placanju kazne za neizlazak na izbore... Tebi cemo naplatiti kaznu zbog neigranja trojke
Report: Mass Effect Andromeda Gameplay Information Leaked
http://www.playstationlifestyle.net/2015/11/22/mass-effect-andromeda-gameplay-leak/
MUH DIK!
letit brod..
unf bby
eh samo vise volim crvenokose neg plavuse al ajde ovak i onak cu previse bit zaluden letjelicom da gledam zensku
i ja znam kako to lose zvuci
Opet sam pogledao N7 Day Trailer i IMO ovo je jedan od najboljih trailera koje sam gledao. Kao konačni oproštaj od originalne trilogije i odlazak u novu avanturu, prelazim opet trilogiju. Odlučio sam malo začiniti stvari. Paralelno s prelaskom jedinice čitam Revelation. Stvarno je poseban osjećaj pratiti Sarena i Andersona u dvije različite faze.
Koliko god sam razočaran krajem trojke, ne mogu opisati koliko me veseli Andromeda. Obožavam ovaj serijal, u njega sam uložio stotine sati. Na kraju krajeva, ovaj serijal me upoznao s nevjerojatnim Biowareom i otvorio mi pogled na još igri i ne samo to, već na jedan nevjerojatan žanr. Mislim da mi nikad neće sjesti taj kraj trojke, ali avantura je bez ikakve sumnje bila genijalna. Emotivni vrhunac prepun raznolikih i epskih događaja koji ostaju zapamćeni. Nadam se da će Andromeda nastaviti tim putem.
http://www.eurogamer.net/articles/2016-03-02-mass-effect-andromeda-will-be-out-q1-2017
hnnnnnnghhhhhhhh
Ubit će me ovo čekanje.
http://www.fair-for-all.com/index.php/vijesti/item/1371-mass-effect-andromeda-detaljan-render-glavnog-lika
o da
Izgleda mocno! Prije toga moram odigrat i Mass Effect 3, stid me...sve znam.
Ipak #ViperNijeGamer
Izgleda mocno! Prije toga moram odigrat i Mass Effect 3, stid me...sve znam.I ne moras. Ionako nije dobra kao dvojka...
Ipak #ViperNijeGamer
Gesendet von meinem SM-A310F mit Tapatalk
Moje mišljenje je da se mora trojka odigrati. Da, možda neće kraj imati feeling koji bi očekivao, baš sami sami kraj, ali sve ostalo je odlično. Napucavanje je dovedeno do savršenstva. Mjuza i dalje super, likovi, priča, sve.
Samo je kraj onak, mlak. Al kao najbolju trilogiju ikad, mora se proći sve.
Cijeli serijal se mora odigrati.