Zasad me igra stvarno drži, igram danas cijelo popodne, zanimljivo je (a tek istražujem po Eosu) i neda ugasit, ali ponekad zna zasmetati poneka šlampavost koja me podsjeti na prvi Mass Effect.
Kamera tijekom borbe je mutava i konfuzna i preblizu igraču, često ne vidim ni ko puca po meni, a kretenski cover sustav definitivno ne pomaže u svemu tome.
Nomad je upravljiviji nego Mako, ali opet, imali smo i boljih prijevoznih sredstava u igrama.
Na menie se navikneš, ali nisu mi najsretnije riješeni. Glupo da se nemože mjenjati oprema kad hoćeš. Ajde, ima mogućnost da equipaš odmah kad nađeš, ali...
Animacije me se za 2017- godinu bome nisu dojmile, isto kao "neemocionalna" lica. Nemam problema sa bugovima, očima i smiješnim izrazima po kojima se pljuvalo, naravno da se tu pretjeralo, preko te teme smo valjda prešli, ali izrazi su im ipak malo predrveni i prestatični, nema tu emocija koji bi popratili razgovore na adekvatan način, kao što smo navikli u Unchartedu, Tlou-u ili Witcheru.
Volim ME, ali jbmu mater, ovo je (loša) PS3 igra što se tog dijela tiče, a to je nedopustivo.
Ni voice acting me dosad nije očaral, nije to zasad na razini prijašnjih nastavaka i likova...što se "karizme tiče, nema ni tu zasad nekog lika (osim ovog Krogana na kojeg sam maloprije naletil) koji me se pretjerano dojmil, Ryder je tek neka naznaka nečeg što bi mogal postati.
Uza sve to, kak sam rekal, igram danas par sati u komadu, neda mi se ugasit da idem vježbat. Ima šlampavih i lošije odrađenih stvari (ali ne toliko loših da izazovu sva ona sranja unazad mjesec dana), ali me vuče na daljnje igranje.
Da se nadovežem i ja, usput i osvrnem na što si napisao.
Igram cca 12 sati i jako sam zadovoljan igrom
Borba je očito ili sjela ili nije nekome. Meni je odlična, savjetujem ti da čim više koristiš mogućnost promjene ramena. U kombinaciji s korištenjem jetpacka bi ti trebalo dati kontrolu nad bojištem.
Nomad služi svrsi, nije ništa posebno, no stvarno je osvježenje nakon Makoa. Mako me ubio u pojam, baš sam prije par tjedana završio jedinicu ponovno. Bilo je psovki.
Animacije lica je su ispodprosječne, no valja pohvaliti animacije tijela. Reakcije Rydera kad se kreće terenom, ta težina koja se osjeti. Tu su pak napravili besprijekoran posao.
Karizme nema kod nekih likova, rekao bih da je to zbog pretjerivanja kod voice actinga. Drack me osvojio, no tu su i Vetra s interesantnim dijalozima, Peebee sa svojom šaljivom osobnošću, Jaal koji je druga strana istog novčića. Kao što se Pathfinder upoznaje s Andromedom, Jaal se upoznaje s Mliječnom Stazom putem Tempesta. Dijalozi su jako interesantni.
S time da se slažem da igra unatoč mušicama jednostavno ne pušta. Znam provesti po sat i pol samo trčeći po Nexusu dok istražujem s kim sve mogu razgovarati i što sve mogu otkriti, svijet je stvarno predivan.