Doista jest

Pogledao sam ga prije dvadesetak minuta bez problema, valjda je u zadnji čas otišao u privatizaciju. Bummer.

Hype je 100x veći nego prije zbog ove zadnje rečenice

Iii sad moram opet preći trilogiju... Uz Fallout 4, no social life

Trailer ne pokazuje apsolutno ništa, ali rula na najjače. Trnci su me prošli, majkomilaOMG!

Pokazuje da je ljudska tehnologija nadrasla i Reapersku (kamoli ostale rase koje se ne spominju uopće )... Zanimljivo je da, ako, misle da će više privući mase i nove korisnike ako idu (barem u dijelu promo materijala) "humanity first" linijom ;)

Ovi su za domoljobnu koaliciju.  Hjumaniti!!!!

Šalim se, tizer genijalan. Ništa nije pokazao a opet genijalan. Jedva čekam idući E3. Ili možda PSX pa da vidimo nešto malo konkretnije?!

Trailer ne pokazuje apsolutno ništa, ali rula na najjače. Trnci su me prošli, majkomilaOMG!
GIGAHYPE

Teaser je savršenstvo, prošli su me trnci, još kad se čuje onaj "ping" i iskoči naslov....  :

E da, ako je itko zainteresiran, stream počinje u 18h:

http://www.twitch.tv/bioware

Happy N7 day!

Jel samo mene onaj brod iz teasera podsjeća na Crucible i Citadel?

Hype je 100x veći nego prije zbog ove zadnje rečenice

Iii sad moram opet preći trilogiju... Uz Fallout 4, no social life
Da ta zadnja je i mene iznenadila, predobro....

Tolko o tome da ne bu Sheparda :)

Mislim da bi odličan način da srede odabir s kraja trojke bio da ili je Shepard živ ili ne. I sad je na čelu te ekspedicije te šalje svoj tim u novu galaksiju dok on ostaje na Zemlji. I prikladno mu zadnja rečenica bude upravo ta "Commander Shepard, signing off" i to je to. Lijepo bi zaokružilo trilogiju ako se mene pita, a relativno jednostavno.

Vjerovatno i neće biti, iako su to sve špekulacije, mišljenja sam da je arka napravljena i odlazi te da je ovo Shepardova izjava prije kraja ME3.
Dok arka dođe do Andromede i kolonizira je, ME trilogija je završena i toliko su daleko da možda čak ni ne znaju šta se desilo.

Na ovaj način ostaju u istom univerzumu lore-a ME-a i u neku ruku znači da ni ne moraju prilagođavati se različitim krajevima ME 3.

Director igre je upravo opet potvrdio na twitteru da se shepard ne vraca.

Ovo je cisto bio tribute za fanove za N7 day.

Bumo vidli,ne treba vjerovat devovima bas sve :)

Dečki, Shepard je među vama uvijek. Naime, tada moja cura (tada nevina a više ne jelte) a sada moja zaručnica je mene u svoj imenik upisala kao "Komandir Shepard" jer sam igrao ME tada. I dan danas sam u imeniku ostao Komandir Shepard. I ne, ne izvikuje to kada imamo snošaj.  8)

Dečki, Shepard je među vama uvijek. Naime, tada moja cura (tada nevina a više ne jelte) a sada moja zaručnica je mene u svoj imenik upisala kao "Komandir Shepard" jer sam igrao ME tada. I dan danas sam u imeniku ostao Komandir Shepard. I ne, ne izvikuje to kada imamo snošaj.  8)

Nova slika

Jeste skuzili da na dog tagu u teaseru pise Ryder? Mozda ime naseg lika?
A pjesma za e3 je ghost riders in the sky :)

Solide, sunce ti, odakle ti screenovi i jel ih ima još. Savršenstvo ova dva concepta se nemože opisati.

Edit:

Našao:

http://www.masseffect.com/news/what-n7-means-to-us