Kad smo vec na genijalnoj trilogji bas nedavno sam igrao prosle igre da otkljucam preostale trofeje i igra ima bugova i glitcheva koliko hoces, da ne spominjem face.
Da, da, 2017. i sve to, al Bioware nikad nije ni bio top tech dev sad da ocekujete face kao u witcheru ili unchartedu 4... vidjeli ste i sami kakve su face napravili u DA sad se odma cuda ocekuju. Igra bas djeluje ko nastavak na ME po pitanju techa.
Al da ima predivnih scena, bome ima. I ono, zna se sta je ME i koliko je ogromna igra, ekipa kuka na temelju prvih par do 5 sati, tipa nisam se povezao sa suborcima. Jbt u ME2 gradis odnos sa suborcima koji tek klikne nakon koliko sati i nakon loyalty misija. Nije ovo igra da zavrsis za 10h. Meni je pocetak sasvim solidan i jedva cekam izlazak igre.
Da ne spominjem koliko su poboljsali sam gameplay i kretanje, probao malo MP to ce se dugo igrati s ekipom.
Ocita je kvaliteta faca i lip synca izmedju vaznijih likova - pa cak i vaznijih scena. I horizon ima taj problem da random npci nemaju tu kvalitetu kao bitniji likovi. jbg nije ovo witcher i OK je ako je igra losija il sta vec. Ima mali milijun igara ako se nekome se svidja ovo, pogotovo u 2017. koja rula.
Da kojim slucajem nisam citao internet i uletio blind ne bi ni znao za glitcheve jer nisam imao nijedan u prva 3 sata.