A i sto ce nego visoka ocekivanja nakon onakve trilogije i sada vec 5 godina razvoja, i za W3 su bila visoka ocekivanja pa su uspjeli.
Pa čisto sumnjam da ME neće biti uspjeh, samo su ljudi još naviknuti da BioWare dostavlja 90+ igre / remek-djela i tako više-manje budu svima očekivanja (tj. igra mora biti savršena da bude uspjeh). I kada se takva očekivanja ne ostvare, na igru se odmah lijepi label da je podbačaj / promašaj jer ono, internet i pretjerivanje, jel.
Sjećam se dok je Inquisition izlazio pa je bilo valjda bezbroj komentara kako igra izgleda plastično i generično, kako su likovi karakterno mutavi i neprirodni, BioWare social justice i što sve ne (i što god se može još zaključiti gledanjem YouTube videa)...a kada ono ekšueli odigraš igru, vidiš da je to zapravo jako dobar naslov, iako doduše nema ono nešto da ga se manifestira remek-djelom kao možda nekakav Origins ili Kotor.
Nezz, BW je već dugo omiljen studio za hejtanje, još od DA2. Igre s kojom je BW probao nešto drugačije od svoje tipične formule pa je opet bio dočekan na nož. Jer gameri...nemaju blage veze što žele i da nema tog "Hinterlands" grindanja, bi vjerojatno opet cendrali da je igra prekratka. Mislim da ono što BW trenutno radi je fakat vrhunac onoga što trenutno mogu, imajući u vidu koliko se ljudi promijenilo u tom studiju i kako su s novom generacijom konzola prešli na produkcijski mnogo zahtjevnije projekte koji zahtijevaju mnogo ljudi. I trebaš onda iskusne menadžere da se sve napravi prema nekakvoj viziji i što sve ne.
Meni je urnebesno bilo sve ovo gledati s glitchevima jer ne znam, dođem se ovdje malo i zabaviti i nekakvog humora uvijek dobro dođe. Neki to ljudi (nažalost) shvate previše ozbiljno (pa bude butthurt do daske), drugi počnu stvarati zaključke o igri temeljem jednog glitcha (potpuno svakidašnja stvar), a treći se normalno sprdaju / trolaju sa svime, skinu si trial i napišu nešto realno kao što ovo Viper komentira.
Očekujem da će igra biti neki 8/10 naslov, što je zapravo vrlo dobar RPG. Da ga ne potpisuje BioWare, vjerojatno bi svima dojmovi bili i bolji :)