Sve što govorite stoji i iskreno, mogu preći i preko dječačkog benda ako je napisano dobro, ali evo šta me brine.
Dosta ljudi koji su bili u Biowareu u vrijeme prije 10 godina kad su radili na serijalu više ne radi, a između ostalog i Drew Karpyshyn koji je u osnovi napisao onako dobar svijet, likove i uostalom scenarij.
Čak su i knjige od Drewa napravljene prema ovoj franšizi bile dobre, a to puno govori. Sve je faktički bilo savršeno u trilogiji do samog kraja kad je Casey Hudson isčupao Drewa i odlučio sam se pozabaviti krajem, za kojeg svi znamo kako je skončao. Ali ne bih da otvaram tu konzervu crva, nego da se vratim u sadašnjost, jednostavno nije isto kad originalni kreator tog kultnog Mass Effecta, koji je tako intimno bio povezan sa svojim djelom nije tu i odmah se osjeti.
To je isto kao da MGS VI izađe, a Kojima ne piše scenarij, da izađe nastavak novog Half-Lifea, a da Marc Laidlaw nije upleten ili da izađe nastavak Planescape: Tormenta, a da nije Chris Avellone uključen. Jednostavno nije to to.
Ali dobro, ja se uvijek ravnam po prethodnim djelima, dakle čovjekovom rezimeu. Šta je on to prethodno napravio i da li je sposoban da nastavi dalje sa štafetom.
I pogledam da je vodeći pisac Chris Schlerf, koji je radio na Halo 4 i Destinyju... Ne znam za vas, ali ako se mene pita, u najboljem slučaju mlako. Siguran sam da je dobar za neki žnj serijal, ali Mass Effect gdje je scenarij skoro pa najbitnija stvar ujednoj RPG igri...
Ono što želim reći, nemam ništa protiv da su glavni likovi teletabisi, ali ako su napisani tako dobro u odlično dizajniranom svijetu gdje kroz igru prolazim kroz sve vrste emocija kao u legendarnoj trilogiji, c'mon hit me right in the face with that shit.
Ali do tog trenutka dok sam to ne iskusim u Andromedi, sve ostalo su laprdanja naravno i povećavanje stranica topica.
edit.
Da dodam, da me pogrešno ne razumijete, ja želim kao što kolega CroZac_Drake kaže da me potpuno iznenadi i toliko jako pregrizem jezik jer sam sumnjao da mi ni 5 rationa ne bi pomoglo, ali do tad... sorry, just not feeling it right now :).