Mislim da ce ipak biti malo visi zahtjevi u podrucju graficke kartice za preporucenu konfu. Unatoc tome ide lagano na ultra.
Vuce me da odigram ovo na PC-u. :
Ekipa za MP je na PS4 pa to ce se tamo rolat,  mozda double dipam kasnije

Izgleda odlično, ali genericno i bez ikakvih inovacija. Sve isto kao lani. Loše.

Poslano s mobilnog telefona S7

wtf, potpuno novi engine koji hoces-neces stvara drugaciji art i prikaz, a i opet se osjeti novi feel i drugaciji okolis kakav nismo vidjeli bas u originalnoj trilogiji. ne kuzim sta bi tu bilo "genericno"

Znam da ne mislis doslovno "lani" al ispada ko da smo imali 12 ME igara, a ne 3. Sta se tice inovacija sigurno ce tu biti hrpu toga koje im je omogucio cisto next gen i vec je gameinformer pricao o dosta toga tipa poboljsan combat, tranzicije izmedju broda i planeta itd.

:) ajde bar se netko upecao. :) Trolam.

Poslano s mobilnog telefona S7

ja mislio rasprava a on peca 

E da je megatama tu ne bi se tako pecalo  :

E da je megatama tu ne bi se tako pecalo  :
Sta ti nedostaje MEGATAMA da ga spominjes ? Ne izazivaj vraga.

Moram rec da mi je ovo najbolji trailer dosad, bas ima ME feel a mjuza ubija

nadam se da ce igra bit u Origin Accessu da mozemo ranije probat

https://www.youtube.com/watch?v=KsHHiWqgbw8

Samo da side questovi ne budu kao u Inkviziciji tj MMORPG like smeće...

Samo da side questovi ne budu kao u Inkviziciji tj MMORPG like smeće...
Slažem se. Mani quest i questovi od sporednih likova su bili odlični. Sidequestovi žešće smeće.
Mislim da je Witcher 3 podigao letvicu jako visoko kada su u pitanju sidequestovi. Čak i contractsi su bili zanimljivi.
Prije izlaska se sjećam da su se iz Biowarea hvalili kako igra ima preko 100 sati sadržaja. Da imala je toliko ali je tu bilo 50 sati smeća.
Kvaliteta treba biti ispred kvantitete uvijek.

i DA je u prvom traileru imao koma face i lip sync, nadam se da ce i tu tako poboljsat

Sreća da podržava fejsbuk live!  :

Default Ryder modeli

i voice actori

https://www.youtube.com/watch?v=j3WkqujRaAY

Igrat ću sa women; nekako mi sa izgledom ima više osobnosti bla bla bla