Borba super izgleda. MP ce bit odlican vec vidim Soul F_i_C_O
Mass Effect: Andromeda
Day one kupnja!
Meni je onaj razgovor u prvoj polovici trailera ove glavne i Crnkinje jednostavno loš, ono, ko mrtva puhala.
Borba i napucavanje me nije previše oborilo s nogu, ali nisam nezadovoljan.
Nabavlja se u svakom slučaju
uuuu predobro, a ja bas igram ME 3 na Originu. Jedinicu presao 7 puta, dvojku 3 puta, a trojku nijednom. Ovo me nahajpalo samo tako :)
Samo steta sto nece side questovi bit W3 kvalitete, al bar nek budu bolji nego u zadnbjem Dragon Ageu. Oni questovi su me odbili od igre.
Looks good. Čudno da nisu stavili datum izlaska.
Šteta kako i dalje ne znaju napraviti dobre animaicje lica već su onako kao iz 2008. , mrtvo otvaraju usta, nema nikakve neverbalne komunikacije itd. Šteta.
Ja sam ocekivao da ce nakon LA Noire igre onakve animacije postat standard, da ce se to unaprijedit. Al izgleda da ne...Al eto Mafia III ima jako dobre npr, Uncharted 4...nade se par dobrih primjera. Al RPG igra koja ima drvene animacije, a vecinu vremena provedes u razgovorima nije dobro...
Svida mi se gameplay.... nista posebno ali barem znamo kako funkcionira.
Svidio mi se bioticki stit koji stiti od metaka. Neka nabacaju nekoliko novih biotickih sposobnosti i opet cu zarit i palit kao Adept.
Jos jedna igra koja ide na wish listu, prva zapadnjacka doduse. :)
EDIT: I nadam se da ce zenska imati svoj vlastiti motion capture a ne da sjedi i hoda kao musko. Odmah se sjetim Shepardice u haljini...
Bože kako YouTube kompresija ubija vizualni dojam igre :(
Inače, za work in progress sve to skupa dosta dobro izgleda. Ukočene animacije tijekom razgovora se provlače još od Inquisitiona (novi engine?), iako treba imati u vidu da si igrači mogu vizualizirati lika kako žele za razliku od recimo nekakvog Uncharteda, Mafijee ili LA Noirea gdje je izgled likova predifiniran pa je mnogo lakše to sve bolje uskladiti s onime što ulove kamere od glumaca (što je mislim dev istaknuo i na Twitteru).
Gameplay mi djeluje mnogo mnogo bolje - cijela stvar je puno manje "zalijepi se iza zaklona i pucaj" i sve izgleda puno dinamičnije, posebice na levelima gdje ima vertikalnih momenata.
I zbilja se nadam da će ovo biti in-game soundtrack jer mi super zvuči.
Hajp uglavnom, zaželio se već Mass Effecta nakon 4-godišnje pauze.
E ovo stvarno izgleda vrhunski:
https://www.youtube.com/watch?v=ymCMgLJ5KqE
21.3. Službeni datum izlaska
Shooter na :
Ohh shit, sad ću morat krast novi kompjuter. A jbg.
Prvi must buy u 2017.
Da, oni su glavni za projekt iako im pomazu Edmonton i ostali.
Kupit cu igru, odigrat cu je sigurno, ali iz nekog razloga ja sam totalno ravnodusan prema izlasku Andromede.. :( Uopce nemam onaj osjecaj da izlazi Mass Effect, kao kada sam cekao dvojku i trojku
samo da MP bude dobar! trebao bi bit, buduci da je bioware montreal radio MP za ME3 a sad su glavni za citavu igruMP je jedino što je valjalo u trojci. :(
Ayy, radit će mi na min postavkama:
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=5581&game=Mass%20Effect%20Andromeda
Mislim da ce ipak biti malo visi zahtjevi u podrucju graficke kartice za preporucenu konfu. Unatoc tome ide lagano na ultra.