Zasto je uzasno? ME ima odlicne dlce. OK ono sa Javikom je bullshit bio zesci al tada su izdavaci bili pijani od DLCa sta su radili sve.
Bez Citadela ko da nisi ni igrao ME3. uzivaj
Mass Effect: Andromeda
Ma zato kaj su preskupi, i ni jedan jedini puta ikada nisu bili na akciji za PC.
Al da, vrijeme da se odigra trilogija ponovo!
Nedavno su bili na saleu na psnu po 30 kn.
PC musterrace
Ma zato kaj su preskupi, i ni jedan jedini puta ikada nisu bili na akciji za PC.Pa gdje gledas?? Na kinguinu se igra prakticki besplatno kupi to jest cijela trilogija..
Al da, vrijeme da se odigra trilogija ponovo!
Trilogija da. Ona je često na akciji. Čak i na Originu je bilo po 15 eura ak se ne varam sva tri. Ali je to bez DLC-ova.
A nema veze. Kupio, neću propast. Bila je stvar principa više.
Ma i pojedinacni nastavci, jbt neki dan je ME III bio 1,7 eura
On hoce DLCe, a citava trilogija je bez svih DLCa
Da. What he said. Igre imam odvajkada. Recimo, Citadel je 1200 Bioware poena, što je 12eura. I nikad nije bilo manje. Ti smrdljivi poeni nikad nisu bili na akciji (na PCu). Zato nemam ni Dragon Age II zgotovljen sa onim DLC-om u kojem je šiljatouha Felicia Day :(
Btw, pogledajte ovaj video, genijalan je!!! :)
http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2016/11/08/101-questions-and-answers-about-mass-effect-andromeda.aspx
Meni je trailer jako dobar. Daleko od legendarnog sa dvojke ili launch za trojku.
I meni se čini da bi novi Mass Effect mogao biti Inqusition samo u svemiru. Ne bi baš to htio jer je u DA bilo masu istih side questova i ono farmanje da se može igrati priča mi je bilo glupo. Da se razumijemo igra mi je super.
Nadam se zanimljivoj priči, dobro opisanim likovima i epskim scenama (ona s ogromnim robotom ili šta je već izgleda da neće toga faliti). Za lokacije se ne brinem jer smo već u Inqusitionu vidjeli da su prekrasne. Baš ono stani i gledaj.
Jedino me strah da ništa od proljeća, da će odgoditi za jesen (9. mj) i volio bi vidjeti remastere. Ipak nada umire zadnja, ako je mogao i Skyrim zašto ne i Mass Effect trilogija.
we'll bang, ok?
Gatdamn!
Joj kada gledam slike, čitam vijesti o igri uhvati me želja da ponovno odigram serijal. Jedva čekam Andromedu. To mi je bez konkurencije naslov kojemu se najviše radujem od svih nadolazećih.
Another task that will require some level of preparation are giant bosses you can fight.Slično je bilo i u Inquisitionu, makar se nije radilo o bossovima. Ovo bi možda moglo više vući na novog Witchera. Drago mi da će ponovno biti i loyalty misija, samo da budu dobro skriptirane.
"You'll find creatures and encounters that are so far over-leveled to where you're at naturally on these areas and you can tell right away," Gamble explained. "We have a lot of other things like that, where you'll know that you're not ready for this, but you'll know you want to come back."
To begin with, the new Tempest ship will feel and look more alive than the Normandy in the old trilogy, mostly due to the improved behavior of NPCs. Space Lead Jessica Hara Campbell said:
There are some limitations to what they can do; they won’t be running around the whole ship as you are. But they’ll be doing things and interacting with the ship, because it’s a small crew and everybody has a job. So they need to be looking like they’re active. They may be doing things that draw you toward them, or they may be calibrating.Odmah se sjetio ovoga:
https://www.youtube.com/watch?v=SIgBXQcymzY

https://youtu.be/NOIzH6UcoW4
Fantastično. Bas fantastično.
Poslano s mobilnog telefona S7
Je, predobro izgleda, vizuali su wow, a i kretanje je napokon normalno, jebena bu igra.
Jbt šta je ono na 1... koja facijalna animacija, strašno.
Ostatak klasično mass effectovski, znači dobro i zanimljivo izgleda, jedino mi je malo prešarena igra.