Praktički sve to već imam u vlasništvu, i dosta više od toga....kupljeno većinom na cd keys za siću. Za nekoga novog u gaming, super ponuda.

Uzeo upravo 3 godine Game Pass-a za 84€ tako da još uvijek prolazi ona fora za pretvaranje Gold-a u Ultimate.

prayer

Napraviš novi (u pravilu bi trebalo radit i na postojećem accountu ako nikad nisi iskoristio promo za Game Pass tipa 1€ za mjesec ili tri mjeseca, al ono, bolje se ne zezat pa napravit novi acc jer to prolazi sigurno) MS/Xbox account na Germany regiji (radi 1€ promocije za Ultimate upgrade) pomoću Bear Tunnel VPN-a (upališ VPN na Germany i regaš se na MS stranici). Na stranicama za prodaju keyeva zna biti akcija za 12 mjeseci Xbox Live Golda za Brazil regiju (npr. trenutno CD Keys 28€). Kupiš to, prebaciš regiju na Brazil u Bear Tunnelu i ulogiraš se na redeem.microsoft.com i redeemaš sva tri koda (samo pripazit ako ti ponude 12 mjeseci + još jedan promociju da odbiješ jer možeš imat max 36 mjeseci pa ako prihvatiš jedan extra nećeš moći redeemat zadnji kod) i time dobiješ 36 mjeseci golda. Izlogiraš se, prebaciš Bear Tunnel na Germany, upišeš na google gold upgrade ultimate, otvoriš gore prvu stranicu, ulogiraš se i kupiš taj upgrade za 1€ (ja platio hr karticom iako je germany regija) i tjt, imaš tri godine game pass-a.

Brijac Da li to mogu preko računala napraviti ili je baš potrebna konzola? Uzeo bih si sigurno 2 godine za PC!

prayer

Ja sam preko računala to sve i napravio, kasnije samo kad sam sve napravio burazu poslo podatke da se on ulogira na Xbox tako da sheramo (ja na PC-u koristim).

DarkPunisher

Ma deal je mrak. To je skoro cijena jedne PS5 ekskluzive.

Sve više razmišljam o XBOX-u ali baš im je ponuda jebena ali samo problem mi je što Sony opet ima dosta EX naslova koji bi htio izigrati ali dvije konzole su mi toooo much ( Ako netk onezna engleski 😃 "previše")...

Najveći razlog zašto bi uzeo XBOX su da pređem na nešto novo i isprobam jer mi je SONY po malo dopizdio + GP

HideooKoojima Po meni se kupovina Xboxa sama isplati kroz Gamepass. Uzmeš ovo što je kolega gore uzeo za 3 godine i sljedeće tri godine šparaš na igrama i na PC i na mobu i na konzoli. Playstation kupiš za ekskluzive i boli te kifla 🙂

prayer

Problem je što baš nemam vremena , a imam novaca 😃 Dvoje djece imam pa na večer pegledam .... I da gdje se u Hrvatskoj može nabaviti najbolja verzija XBOX ?

HideooKoojima Gamershop.hr

A možeš naručiti s Microsoft storea iz Njemačke ili npr. Poljske, besplatna dostava.

fuck imao sam tri i po mjeseca game passa za 1€, nekako sam bio uvjeren da sam deaktivirao automatsko produzivanje ali vraga prekjucer vidim na saldu -12,99€ 🙁

ali ima to i dobru stranu jer sad kad sam platio imam napokon opet volje nesto i igrati pa sam napokon poceo arkham knight kojeg godinama nekako odgadjam. nekako mi je i ispod radara proslo da je dontnod izdao ekskluzivu za xbox (tell me why) pa imam sta igrati i poslije toga. ima da mi od tih raznih dontnod igara sise jos vise narastu kako bi kolega foggy rekao.

prayer Jebena ponuda! Thanks na info!

Razmišljam nešto danas "jbt pa 3 godine sam miran s hrpom besplatnih igara" i onda skužim da ću imat 30 godina kad to istekne. Baš sam se zbediro.

12 dana kasnije
                  3 mjeseci kasnije

Jao...još jedna odlična igra koja dolazi na Game Pass.

Pre-instalirao...jos nesto manje od dva sata i igra je vani <3