Kako vam se ovo čini?
Po meni, briljantan potez MS-a, zeštoko se bore protiv konkurencije, a mi korisnici XBoxa profitiramo na mjesečnoj bazi 8)
http://www.xbox.com/en-GB/games/xbox-game-pass
Kako vam se ovo čini?
Po meni, briljantan potez MS-a, zeštoko se bore protiv konkurencije, a mi korisnici XBoxa profitiramo na mjesečnoj bazi 8)
http://www.xbox.com/en-GB/games/xbox-game-pass
Zanimljivo izgleda. Zna li se cijena?
Poslano sa mog Samsung Galaxy S7
Zanimljivo izgleda. Zna li se cijena?Cijena ti je 10$ mijesecno.
Poslano sa mog Samsung Galaxy S7
Xbox Game Pass gives you unlimited access to over 100 Xbox One and backward compatible Xbox 360 games – all for $9.99 per month.
Nije nešto skupo s obzirom na izbor, a vjerujem da će kao i slučaju EA Access pretplata preko third-party stranica biti daleko jeftinija.
Da, nađu se dobre cijene u shopovima. Sigurno ce biti jos povoljnijih cijena. Svakako cu pratit
Plus ima jos pogodnosti kad je Xbox Game Pass u pitanju, nisu samo igre za igrati u ponudi , nego na primjer ako kupis igru koja je u Xbox Game Pass platis je 20% jeftinije i 10% jeftiniji su DLC, stvarno odlicna stvar. A i svidja mi se sto su odmah stavili Halo 5 i Gears 4 u ponudu.
EDIT: A i druga odlicna stvar kada vec spominjemo MS mi je ta da kada preorderujes neku igru dobijes 10$ na akaunt.
Ja samo zaključujem da sam svaki dan zadovoljniji zbog promjene strane, hvala Sonyju, ali MS bolje pazi korisnike, a vec se radujem i Project Scorpiu.
Ja samo zaključujem da sam svaki dan zadovoljniji zbog promjene strane, hvala Sonyju, ali MS bolje pazi korisnike, a vec se radujem i Project Scorpiu.Izaslo ove godine:
Yes, Xbox home sharing policies apply to Xbox Game Pass, just as they do with Xbox Live Gold!https://twitter.com/aarongreenberg/status/836662793839398912
Super, ima dobrih stvari. Iako imam i ps3/ps4 godinama, od ps-a sam odustao ima godinu dana. Vratio sam se xboxu kojeg također imam od izlaska X360. Meni je jednostavno drazi sistem. Svakom svoje
Ako vec niste, pridruzite se Croatian gamers klubu. Ima nas
Ms i dalje nema podrsku za hr?
Mislim,da mozes regat acc na hr?
Ja sam koristio PS od jedinice, nikada nisam imao XBox, međutim prelaz je bio bezbolan, godinama koristim Windowse pa mi je sučelje "leglo" na prvu.
Virty, oprosti, gdje, šta, kako? Primate li članove iz BIH? :)
Ja sam koristio PS od jedinice, nikada nisam imao XBox, međutim prelaz je bio bezbolan, godinama koristim Windowse pa mi je sučelje "leglo" na prvu.Naravno da primamo. Mozes preko windows 10 xbox aplikacije ili mobitela ili xbox konzole uci u klub.
Virty, oprosti, gdje, šta, kako? Primate li članove iz BIH? :)
Ms i dalje nema podrsku za hr?Nazalost jos nema, ali ljutnja me davno prosla. Ja sam na UK regiji. Nikad problema.
Mislim,da mozes regat acc na hr?
Sviđa mi se ovaj Game Pass, no mogli su recimo i izbaciti potrebu za Live/Gold pretplatu za multi - ono sad trebaš dvije pretplate. No vidjet ćemo kako će još to sve ispasti na kraju.
Neko vrijeme sam razmišljao da kad-tad kupim i Xbox One, i dok Spencer radi odlične korake s backward-compatibilityjem i sad s Game Pass-om; sam si je propucao nogu s odustajanjem od Xbox ekskluziva - da Xbox i dalje dobiva ekskluzive ja bih sigurno, kad-tad, kupio Scorpio no ovako jednostavno nema igara (što je najbitnije za konzolu, badava im svi ovi ostali dobri potezi).
Ne razumijem zašto su ljudi zapeli za te ekskluzive. OK, svakako bi bilo bolje da ih ima, ali kupovati konzolu radi nekih igara mi nema smisla. 90% igara su multiplatform i mislim da se u tom obilju moze naci za svakoga ponesto.
Meni MS sa EA Accessom, odličnim Gold igrama i evo sada sa Game Pass radi odličan posao, koji mi daje mogućnost za neke sitne novce imam ogromnu kolekciju igara koju mogu istraživati bukvalno godinama. Sony mi je davao indie naslove i tjerao me da igram samo ono što kupim, bez mogućnosti istraživanja i davanja prilike novim naslovima ukoliko nisam bio spreman izdvojiti ogromne novce.
Ovo je odličan koncept. Stvarno odlična stvar.
Poslano sa S8+
Ne razumijem zašto su ljudi zapeli za te ekskluzive. OK, svakako bi bilo bolje da ih ima, ali kupovati konzolu radi nekih igara mi nema smisla. 90% igara su multiplatform i mislim da se u tom obilju moze naci za svakoga ponesto.Zato što daju nekakav identitet toj platformi. Daju razlog da netko tko ima PS4 ili PC zapravo KUPI tu konzolu.