vjecita rasprava, ne kuzim zasto ljudi imaju potrebu nametati svoje misljenje drugima i iznositi nekakve subjektivne cinjenice.
ja imam i jednu i drugu konzolu. drzim da je za mene playstation bolji jer nudi vise onoga sto mene(veliki naglasak na mene) zanima. meni su raznovrsne ekskluzive mozda i najbitnija stvar. the last guardian, horizon, detroit, tearaway, bloodborne itd. xbox jednostavno nema tako sarolik spektar igara.
ali, za nekog ko hoce odigrati puno dobrih igara za malo novaca je xbox one postao davnih dana puno bolji izbor, gwg je vec mjesecima bolji od ps+, ea access je odlican, a game pass bi mogao biti apsolutno briljantan. cak i ako placas sve tri pretplate ispada te 190€ godisnje sto je ajmo reci 15,80€ mjesecno, s tim novcem mozes hrpu ali stvarno hrpu igara odigrati.
planiram uzeti gamepass da odigram gears of war ultimate edition plus odigrao bih barem jos jednu igru u tom mjesecu, mislim da se radi o velikoj vrijednosti. slozio bih se da ovo nece promjeniti stvari u trzisnom ratu konzola ali za krajnjeg korisnika je veoma pozitivno.