Ne razumijem zašto su ljudi zapeli za te ekskluzive. OK, svakako bi bilo bolje da ih ima, ali kupovati konzolu radi nekih igara mi nema smisla. 90% igara su multiplatform i mislim da se u tom obilju moze naci za svakoga ponesto.Zašto bih kupio Xbox One ako sve igre koje on nudi mogu odigrati na PS4 ili PC-u koje imam i na kojima ću dobiti bolju grafiku i performanse? Isto stoji i da nemam konzolu pa se dvoumim između PS4 i XOne - naravno da ću uzeti PS4 na kojem mogu odigrati sve što i na Xboxu (onih par igru koje ne mogu ću odigrati na kompu) + PS4 ima hrpu odličnih ekskluziva koje ne mogu odigrati na nijednoj drugoj platformi.
Meni MS sa EA Accessom, odličnim Gold igrama i evo sada sa Game Pass radi odličan posao, koji mi daje mogućnost za neke sitne novce imam ogromnu kolekciju igara koju mogu istraživati bukvalno godinama. Sony mi je davao indie naslove i tjerao me da igram samo ono što kupim, bez mogućnosti istraživanja i davanja prilike novim naslovima ukoliko nisam bio spreman izdvojiti ogromne novce.
Velim svaka čast Spenceru na poslu koji radi otkad je preuzeo Xbox no ovo ustupanje ekskluziva PC-u mu nije trebalo.