Zero montoya Nije neka tragedija ako i ne prođe nakon što mi sad istekne pretplata, vidjet ću hoću li raditi novi acc samo da se uvjerim da nije zbog toga jer sam bio već njihov pretplatnik. Ako ništa drugo i dalje je povoljnije nego da sam na konzoli.
montoya Doom Dark Ages se čeka al nije hajp. Al nisam uspel odigrati prethodna dva. Još vjerojatno stignem, u Premium ponudi su.
montoya maverick Onda još bolje, jer više mi se trenutno igraju neke druge igre. Moram si još 6mj pretplate kupiti prije nego opet poskupi - to ja samo nagađam da bi kroz par mjeseci cijena mogla gore, kad su već hardver digli.
maverick montoya a i izgorio bi da igras back to back 3 doom igre. Bas znaju biti intenzivne. Nije to neki jrpg ili slicna sigrica da možeš ležerno igrati.
Zero https://news.xbox.com/en-us/2025/05/21/xbox-game-pass-may-2025-wave-2/ Coming to Game Pass: Metaphor ReFantazio, The Division 2, Tales of Kenzera: Zau, and More
fox Isteklo mi je danas 3 godine game passa koje sam svojedobno kupio na onu foru s konverzijom pa sad razmišljam produžiti. Koliko mi je poznato tako se više ne može kupovati pa me zanima ima li neki novi način da se prođe jeftinije i odakle se najviše isplati kupiti?
Brijac fox Isteklo mi je danas 3 godine game passa koje sam svojedobno kupio na onu foru s konverzijom pa sad razmišljam produžiti. Koliko mi je poznato tako se više ne može kupovati pa me zanima ima li neki novi način da se prođe jeftinije i odakle se najviše isplati kupiti? Uzeo s Eneba za UK i EU. Izgleda da nema alternativa više. 3x12 mjeseci Core + 1 mjesec Ultimate Po novom konverziju radi 2:1 Dakle, 36 mjeseci Core pretvara u 18 mjeseci + taj 1 mjesec Ultimate koji je potreban za prebacivanje svega u Ultimate 19 mjeseci total za cca 130€ ukupno (1 mjesec ultimate nisam platio nego iskoristio Microsoft bodove) Prošli mjesec je ovako išlo.
montoya Bome su se nakupili, meni još uvijek prvo mjesto drži Avowed pa onda South of Midnight - nisam još igral Expedition 33 (no to bi rado na PS5).