maverick montoya a i izgorio bi da igras back to back 3 doom igre. Bas znaju biti intenzivne. Nije to neki jrpg ili slicna sigrica da možeš ležerno igrati.
Zero https://news.xbox.com/en-us/2025/05/21/xbox-game-pass-may-2025-wave-2/ Coming to Game Pass: Metaphor ReFantazio, The Division 2, Tales of Kenzera: Zau, and More
fox Isteklo mi je danas 3 godine game passa koje sam svojedobno kupio na onu foru s konverzijom pa sad razmišljam produžiti. Koliko mi je poznato tako se više ne može kupovati pa me zanima ima li neki novi način da se prođe jeftinije i odakle se najviše isplati kupiti?
Brijac fox Isteklo mi je danas 3 godine game passa koje sam svojedobno kupio na onu foru s konverzijom pa sad razmišljam produžiti. Koliko mi je poznato tako se više ne može kupovati pa me zanima ima li neki novi način da se prođe jeftinije i odakle se najviše isplati kupiti? Uzeo s Eneba za UK i EU. Izgleda da nema alternativa više. 3x12 mjeseci Core + 1 mjesec Ultimate Po novom konverziju radi 2:1 Dakle, 36 mjeseci Core pretvara u 18 mjeseci + taj 1 mjesec Ultimate koji je potreban za prebacivanje svega u Ultimate 19 mjeseci total za cca 130€ ukupno (1 mjesec ultimate nisam platio nego iskoristio Microsoft bodove) Prošli mjesec je ovako išlo.
montoya Bome su se nakupili, meni još uvijek prvo mjesto drži Avowed pa onda South of Midnight - nisam još igral Expedition 33 (no to bi rado na PS5).
Sterlok Na PCu za 12 eura igraš se dok ti kosti ne istrunu. U biti isti bog i na konzoli za 18 eura jer polovni XBX uloviš za 300 eura i deri.
pravednik Ko se želi naigrat svega i svačega 2-3 mjeseca, uzme GP kao @virty, polovni Series X za 300 eura i deri. Najisplativije. Nakon toga prodaš opet za 300 nisi izgubio ni 50 eura a odigrao 12 naslova.