master_x

Zar je GT 7 već se izdaje za XBOX zbilja nisam znao ... XBOX zbilja misli ozbiljno ✌️

Ima dosta dobrih naslova. 🙂

Mene osobno zanima Life is Strange i ovaj EA-ov indie.

Flipper 3 igre su već odavno dostupne na EA Play preko Ultimate Gamepassa.

Flipper Ima Dragon Age 2,Plants i Star Wars.A ove nove normalno da nema 😛
    Napisah sam 3 da su dostupne odavno.

11 dana kasnije

Od jučer.

Probat će se.

odlicno da takve igre dodju na GP posto mi nisu nikad zapele oku da ih kupim 😃

17 dana kasnije
    23 dana kasnije

Skiper Elite 5 je došao na Game Pass.

8 dana kasnije

@maverick jesi ti negdje napisao korak po korak guide za onu Tursku/Brazilsku shemu Game Passa? Pitao me prijatelj kako ide to jer bi uzeo valjda turski Game Pass, a ja više ne znam gdje taj post. Našao sam Bricin post.

Napraviš novi (u pravilu bi trebalo radit i na postojećem accountu ako nikad nisi iskoristio promo za Game Pass tipa 1€ za mjesec ili tri mjeseca, ali ono, bolje se ne zezat pa napravit novi acc jer to prolazi sigurno) MS/Xbox account na Germany regiji (radi 1€ promocije za Ultimate upgrade). Pomoću Bear Tunnel VPN-a (upališ VPN na Germany i regaš se na MS stranici). Na stranicama za prodaju keyeva zna biti akcija za 12 mjeseci Xbox Live Golda za Brazil/Tursku regiju. Kupiš to, prebaciš regiju na Brazil/Tursku u Bear Tunnelu i ulogiraš se na redeem.microsoft.com i redeemaš sva tri koda (samo pripazit ako ti ponude 12 mjeseci + još jedan promociju da odbiješ jer možeš imat max 36 mjeseci pa ako prihvatiš jedan extra nećeš moći redeemat zadnji kod) i time dobiješ 36 mjeseci golda. Izlogiraš se, prebaciš Bear Tunnel na Germany, upišeš na Google "Gold upgrade ultimate", otvoriš gore prvu stranicu, ulogiraš se i kupiš taj upgrade za 1€ (ja platio hr karticom iako je germany regija) i tjt, imaš tri godine game pass-a.

Flipper a imas i moja post tu negdje. Prosaltaj da ne trazim sada... Ugl funkcionira. Brazilski/argentinski/turski

Znači...u idućih par dana (najkasnije poslije Xbox konfe) očekujte hrpu igara na Game Passu. Mislim da će biti i velikih naslova i svega.

Već danima suptilno i manje suptilno šalju teasere na sve strane. Dolazi hrpa toga.

Fico tak je imenjače. 🙂 Xbox je nedjelja od 19 časova, a SGF je četvrtak od 20.

Ne znam kad sam se zadnji put baš ovoliko veselio presicama. Držim nekako očekivanja pod kontrolom, ali mišljenja sam da je vrijeme da Xbox napokon skroz rasturi i pokaže što nudi. Šuška se i da je Xbox diktirao da svi koji pokazuju igre moraju nešto gameplaya pokazati. Avowed je gotovo siguran, a navodno i druga Obsidianova igra (Sawyerov projekt) čeka na prikaz. Uf...

Chorus i Assassin's Creed Origins su na Game Passu.

Chorus je inače jako zanimljiva igra, ako volite space combat/exploration igre.

10 dana kasnije
        5 dana kasnije