Meni MS sa EA Accessom, odličnim Gold igrama i evo sada sa Game Pass radi odličan posao, koji mi daje mogućnost za neke sitne novce imam ogromnu kolekciju igara koju mogu istraživati bukvalno godinama.
I sve to za samo 210 dolara godisnje. Bagatela.

vjecita rasprava, ne kuzim zasto ljudi imaju potrebu nametati svoje misljenje drugima i iznositi nekakve subjektivne cinjenice.
ja imam i jednu i drugu konzolu. drzim da je za mene playstation bolji jer nudi vise onoga sto mene(veliki naglasak na mene) zanima. meni su raznovrsne ekskluzive mozda i najbitnija stvar. the last guardian, horizon, detroit, tearaway, bloodborne itd. xbox jednostavno nema tako sarolik spektar igara.

ali, za nekog ko hoce odigrati puno dobrih igara za malo novaca je xbox one postao davnih dana puno bolji izbor, gwg je vec mjesecima bolji od ps+, ea access je odlican, a game pass bi mogao biti apsolutno briljantan. cak i ako placas sve tri pretplate ispada te 190€ godisnje sto je ajmo reci 15,80€ mjesecno, s tim novcem mozes hrpu ali stvarno hrpu igara odigrati.

planiram uzeti gamepass da odigram gears of war ultimate edition plus odigrao bih barem jos jednu igru u tom mjesecu, mislim da se radi o velikoj vrijednosti. slozio bih se da ovo nece promjeniti stvari u trzisnom ratu konzola ali za krajnjeg korisnika je veoma pozitivno.

Koja je to potreba soliti pamet drugima, opaka anomalija ili bolescina....uniste svaki topic.

Poslano sa mog Samsung Galaxy S7

2 godine kasnije

Alien Isolation je došao u Game Pass, prije toga Arkham Collection, Shadow of the Tomb Raider, Crackdown 3...tko će sve to odigrat.

15 dana kasnije

Fallout 4 i F1 2018 dodani! Vozit će se...

mjesec kasnije

Game pass 3 mjeseca za 1 quid ako niste pretplatnik.

4 mjeseci kasnije

Devil May Cry 5 stigao u Game Pass!

4 dana kasnije

Gears 5 up for a preload za sve koji posjeduju gamepass ultimate

godina kasnije
23 dana kasnije
mjesec kasnije

Ko se kuzi oko xbox accounta da mi objasni na koju drzavu je najbolje napravit acc poato jos uvijek nema hr podrske?

2 mjeseci kasnije

Koristi li tko ovo možda na više uređaja da mi malo objasni kako to funkcionira? Može li se uopće koristiti na više uređaja, npr. na dva PC-a u isto vrijeme ili na PC-u i Xbox-u?

Brijac
      Podijelit ću svoje iskustvo od prije par godina, ne znam da li se šta u međuvremenu mijenjalo. Na svom X1 sam sktivirao GP i normalno igrao. Na bratovom X1 je također moj acc i on je normalno igrao na svom acc igre kupljene na mom acc, uključujući i one sa GP. Da li se šta do sad promijenilo, ne znam.

Icek

A ima li nešto slično kao na PlayStationu da je neka konzola primary ili slično, da mora igrati baš s tog accounta na kojem je GP, a ovaj drugi igra na bilo kojem drugom accountu?

Brijac
          Na Xboxu je nešto kao family, ne sjećam se više točno, davno sam to postavljao bratu.

Icek je promijenio naslov Xbox Game Pass.
          15 dana kasnije

nakon valjda pola godine upalio svoj xbox one, krenuo da utipkam svoj gp kod, izleti mi velika reklama za game pass 1€/3 mjeseca. pise da je ponuda za nove korisnike ali ja sam eto cisto iz radoznalosti pokusao i stvarno je uspjelo, dobio sam mail, skinuli su mi 1€ s racuna i traje do 4.4.2021.

ovo je vec treci put da ga obnavljam za 1€, plus nekoliko puta sam imao kodove s kellogs pahuljica i pringlesa.

ako nastave s ovakvim ponudama mozda ipak uzmem novi xbox prije nego sto sam ocekivao 😁