TvaMoma 36 mj. možeš maksimalno pretvoriti u Gamepass Ultimate. Kupiš 3 takva bona odjednom i skucaš ih na novi account

20 dana kasnije
10 dana kasnije

Isprobao game pass za 1 funtu. U prvi tren pomislio da i nije baš neka ponuda igara.
Preko 20 igri skinuo😂
Hrpa igara za djecu, a nađe se tu sve i svašta.
Još bolje je kad sam vidio listu igara sa xbox 360 koje se mogu igrati na xbox one s/x.
Forza horizon 5. Top igra, grafika vauu.
Kako li je tek na series X.
Kombinacija series X / PS5😍
Sad ću morati napraviti novi profil pa uzeti barem na 12 mj gold za Brazil.
Mislim da sam dobro shvatio postupak (hvala Brijač i ostali)👍

Ne zaboravite da sutra izlazi, po meni moguće veliko iznenađenje, Weird West. Dolazi i na PlayStation i PC, ako nemate Game Pass. Preload je dostupan već neko vrijeme.

Evo izgleda da sam i ja odlučio sebi preći na XBOX pogotovo radi nove FH 😃

Sada me zanima jeli velika razlika izmedju slabije verzije konzole i jače ?

Više manje konzolu kupujem samo radi FH koju hoću mjesecima igrati 🤝

Ma uzmi series X jer kad ti dosadi da meni možeš prodati na rate

😂
    😎
    1 / 2
    Uz forzu 5 koja je top igra ja evo na game pass igram battlefield bad company

HideooKoojima

Rekao sam ti.
    Velika razlika i Series X je skoro duplo jači ako gledamo grafičku.

Dosta naslova je nativni 4K i 60 frejma ili 3200x1800 uz 60 frejma.

Kao neko ko ima PS5 i sada želiš preći na Xbox radi bolje ponude, onda nemoj ni gledati Series S jer nisi kežualac.

Forza 5 na Series X izgleda epski, najljepša racing igra za sada.

Imaš tu i druge prednosti poput BC-a, VRR, podržava 1440p nativno ako imaš monitor itd.

Jedino mi sučelje nije nešto i to PS5 ima bolje izvedeno. To je moj subjektivni dojam.

master_x

Zar je GT 7 već se izdaje za XBOX zbilja nisam znao ... XBOX zbilja misli ozbiljno ✌️

Ima dosta dobrih naslova. 🙂

Mene osobno zanima Life is Strange i ovaj EA-ov indie.

Flipper 3 igre su već odavno dostupne na EA Play preko Ultimate Gamepassa.

Flipper Ima Dragon Age 2,Plants i Star Wars.A ove nove normalno da nema 😛
      Napisah sam 3 da su dostupne odavno.

11 dana kasnije

Od jučer.

Probat će se.

odlicno da takve igre dodju na GP posto mi nisu nikad zapele oku da ih kupim 😃

17 dana kasnije
      23 dana kasnije

Skiper Elite 5 je došao na Game Pass.

8 dana kasnije

@maverick jesi ti negdje napisao korak po korak guide za onu Tursku/Brazilsku shemu Game Passa? Pitao me prijatelj kako ide to jer bi uzeo valjda turski Game Pass, a ja više ne znam gdje taj post. Našao sam Bricin post.

Napraviš novi (u pravilu bi trebalo radit i na postojećem accountu ako nikad nisi iskoristio promo za Game Pass tipa 1€ za mjesec ili tri mjeseca, ali ono, bolje se ne zezat pa napravit novi acc jer to prolazi sigurno) MS/Xbox account na Germany regiji (radi 1€ promocije za Ultimate upgrade). Pomoću Bear Tunnel VPN-a (upališ VPN na Germany i regaš se na MS stranici). Na stranicama za prodaju keyeva zna biti akcija za 12 mjeseci Xbox Live Golda za Brazil/Tursku regiju. Kupiš to, prebaciš regiju na Brazil/Tursku u Bear Tunnelu i ulogiraš se na redeem.microsoft.com i redeemaš sva tri koda (samo pripazit ako ti ponude 12 mjeseci + još jedan promociju da odbiješ jer možeš imat max 36 mjeseci pa ako prihvatiš jedan extra nećeš moći redeemat zadnji kod) i time dobiješ 36 mjeseci golda. Izlogiraš se, prebaciš Bear Tunnel na Germany, upišeš na Google "Gold upgrade ultimate", otvoriš gore prvu stranicu, ulogiraš se i kupiš taj upgrade za 1€ (ja platio hr karticom iako je germany regija) i tjt, imaš tri godine game pass-a.