figo trailer je spektakularan, no ne mogu se oteti dojmu kolko je ta tema sa LoTR prežvakana i uvijek prolaze iste ideje i zapleti.. jedan prstan, Mordor i Sauron.. nadam se da će biti unikatna kao prvi dio i da će se ponovo isticani po nečem..
wolf Čini mi se da ćemo ovog puta moć kontrolirat vojske a ne samo pojedine Uruke, samo da unapride Nemesis i ja zadovoljan.
kharnthebetrayer Lmao koja strka oko black guya u traileru Al dobro, kaj je je, nema crnaca u lotru osim mozda u Far Haradu, ali nikad se nijedan od njih ne pojavi u knjigama, osim half-trolla koji su navodni crni. Jebote politicka korektnost
Deadwalker U idućoj igri bit će jedan od likova gay arap, čisto da se bude u trendu.Inače, imam vrlo malo hajpa za ovakvu igru. Doslovce su pokrali sve gameplay fore koje se danas najbolje prodaju i zapakirali sve u LotR okruženje. I sada je još cijelo iskustvo "RPG", da se proda ideja trajnosti i dubine.Vjerojatno će se sve igrati samo od sebe kada dođeš do levela 5.
kharnthebetrayer Believe it or not, ali meni je jedina zabava u prosloj igri bila bas taj nemesis system. Nekak je zabavno upravljat orcovskim hijerarhijama i imat vlastit vojsku. Sad nek jos ubace opciju u ovoj igri da mozes kontrolirat pojedino warchiefove kroz misije i milina...
someone Sviđa mi se ovaj koncept osvajanja teritorija i to je nesto sto mi je falilo u prvom dijelu ali nadam se da ce i bit normalni gameplay u smislu da samo igramo s Tallionom na nekoj manjoj mapi kao u prvom dijelu.
fensisuperstar https://www.youtube.com/watch?v=0Xg2-NC8Ijwedit: eh to je isti video kao onaj gore meh. slowpoke fensi
kharnthebetrayer Uh oni assassin i sniper orci su badass. Bas me zanima do koje razine ce ici sa tom Fortress kustomizacijom.
doktor1 Pogledo sam ovaj gameplay video... Nemesis sistem djeluje unaprijeđeno i zbilja se čudim da nitko to do sada nije kopirao...Ili su developeri ljeni...
figo epic ovo sve izgleda, nadam se da će ispunit sva očekivanja, konačno nešto svježeg u zasićenom žanru i priči..