Iscurile su slike covera za novi nastavak Middle Eartha pod nazivom Shadow of War.. igra je ponovo multiplatform a prema viđenom znamo i datum izlaska.. 22. kolovoz ove godine.. kako je prvi dio bio ugodno iznenađenje sa odličnim inovativnim Nemesis sistemom sa nestrpljenjem očekujemo kako će to sve napredovati u nastavku..

Jebeno maštovit naziv nastavka, čak su se i jako potrudili oko covera.

Nisam prešo prethodnika... Taman je došao Alien: Isolations i napustio sam Mordor...
Možda ga uzmem pošto sada ima GOTY verzija za 5 eura ...

di to?
Kinguin u mom slučaju, platio 4.5 ojra steam verziju .

di to?
https://www.g2play.net/category/10156/middle-earth-shadow-of-mordor-premium-edition-steam-key/

di to?
https://www.g2play.net/category/10156/middle-earth-shadow-of-mordor-premium-edition-steam-key/
di to?
Kinguin u mom slučaju, platio 4.5 ojra steam verziju .
: :

Da pojasnim svoj prvi post - cover je toliko (pre)sličan i još k tome odvratan da će uz vrlo maštovit naziv igre prosječni homo sapiens misliti da je ovo nekakav DLC za prvu igru.
Doduše, ako je suditi prema koricama, vjerojatno nas tako nešto i očekuje.

Naježio sam se :
Izgleda kao prava LOTR igra.

Izgleda kao prava LOTR igra.
Moglo bi bit jako dobro. Original je bio OK, samo je prica bila kanta. Gameplay mehanike su na mjestu jos ako ih dodatno srede i povecaju sam scope igre i nabace dobru pricu (materijala imaju i mogu izmixat sve zivo) mogla bi bit bas vrh igra kako su neki pricali za original.

Nadam se i težoj igri, jer je prethodnik mu bio stvarno prelagan.

Samo da ne zaseru s DLCima, a kako vec imaju obican, silver i gold edition i hype "over 120$ in value" poruke moglo bi svasta bit.

Prvi trenutno još igram i da, igra je prelagana nakon što pređeš 20%, na početku je puno teže nego kasnije pošto nemaš nikakve moći, kasnije si kao tenk, po traileru čini se da su otvorili više od samog mordora, ako bude više lokacija bit će prejebeno, zamisli da igra bude kao Witcher 3 samo u svijetu LOTR-a, zato sam nahajpan jer Shadow of Mordor je dobra igra samo su je ps3 i x360 limitirale u veličini, sada imaju šansu da naprave ono što je prva igra trebala biti, za 10 dana dobivamo gameplay.

Samo da ne zaseru s DLCima, a kako vec imaju obican, silver i gold edition i hype "over 120$ in value" poruke moglo bi svasta bit.
Ova rečenica ubije ikakvu želju za kupit day one i prevodi se na: "Čekat ću full izdanje za pol cijene"
Prvio dio ionako nije ostavio najbolje uspomene i sva želja za igranjem je splasnula nakon prvih par sati kad igra postane rutinsko obavljanje questova označenih na mapi sa slabom pričom, salbim likovima i repetitivnim gameplayem.

Prvi dio imam vec odavno i dan danas ga nisam presao, dva il tri puta iso ispocetka i svaki put odustao nakon par sati...
Tak da dvojka bu se isto uzela al kad bude ispod 10$ xD

Prvi jebena igra(na PS4), ovo bude nadam se jos bolje, treba vidjet gameplay, ali nemaju kaj zasrat, mogu samo poboljsat sve.

Kao i ime, cover je dosta indikativan za ono što možemo očekivati. Sumnjam da će mnogo eksperimentirati jer su već u prvom dijelu pokrali koncepte koji prolaze, i sve skupa sa dobro poznatim okruženjem donijelo im je odlične ocjene. Ja se eto nadam boljim nivoima, jer ovo u prvom nastavku je meni ostavljalo filing proceduralno generirane igre.