Post posvecen Solidu. Citiram izvorni post iz drugog topica.
Također, ako nije problem, jedna pitanje i molba: Da li još crtaš svoje fenomenalne radove, i ako si nešto novo napravio svakako bih imao želju (kao i mnogi stariji članovi na forumu vjerujem) da još jednom pogledaju sjajnu S3ph-ovu ruku na papiru.
Hvala na povjerenju. U posljednje vrijeme jako slabo crtam obzirom da sam uveliko u praksi na stomatoloskoj klinici tako da se moja umjetnost i polje djelovanja svodi na restauriranje, kompenziranje i ekstrakciju zuba. Kao posljedica toga jako sam ogranicen vremenom i ujedno sam izgubio volju i interes za mnoge stvari, izmedju ostalog i za gaming i crtanje. U slobodno vrijeme sam fizicki aktivan, bodybuilding. Raspao bih se kada bih nakon fakulteta sjeo da igram ili da crtam.
Posljednji ozbiljni rad je fanart Solid Snake-a radjen prema referenci Shinkawinog artworka za
Metal Gear Solid 2: Sons Of Liberty. Radjeno prosle godine u maju.
Nesto starije, takodjer iz
Metal Gear serijala. Moguce je da sam jedan od njih objavio nekada ranije.
Na pocetku ove godine sam napravio nekoliko beznacajnih anime skica tek toliko da razgibam ruku. Ujedno je to bio i pokusaj razvoja mange, no nista od toga. Samo momentalni nostalgicni hir za anime crtezima koje nisam odavno radio.
Za kraj meni najdrazi rad. Pojedincima je vec poznat, no unatoc tome volio bih da se nadje u ovom topicu.