Evo, ovim putem, tj. ovom temom otvara se mogućnost da s ostatkom FFA zajednice podijelite svoja umjetnička djela...:)Nije bitno koji je vaš skill level, samo je važno da uživate u tome...:)

1 / 5
Sa vremenom i ako bude zainteresiranih, napišem i podijelim sa vama svoje tutoriale, pa da umjetnost malo živne...:)Ja ću početi sa svojim manipulacijama, pa uživajte ako vam se sviđa, a kasnije sa fotografijama...:)Naked Emotion serija
NEO/CYBER serija
Surreal
1 / 11
Fan Art/CosplayFantasy/Sci-Fi

mjesec kasnije

Moja Hawke (da2). Malo losa kvaliteta, postano sa mobitela. Uploadana bolja kvaliteta.

mjesec kasnije
  • [deleted]

Dark Indigo - kad će nekaj novo ???

Dark Indigo - kad će nekaj novo ???
Biti će...:)

Žao mi je što nisam baš aktivan na forumu, ali počeo sam zarađivati na nekim coverima za albume i romane, pa mi to oduzima vremena, jedva sam ulovio koji sat za pogledati Millerov zadnji masterpiece...

Uglavnom, kasnije tokom dana stavim neke manipulacije, samo trebam uploadati na photobucket i naravno, sredim i ono što sam obećao za temu gradovi...:)

I zadnji dio za sada... Tj. dok ne svršim sa Vičerom 3, jer jebeš sve drugo...xD

1 / 3

Kradem si ovaj drugi za desktop na poslu

Da li je moguće nekako skinuti te slike u punoj rezoluciji za wallpaper? Znam da je to kao copyright slika,ali super mi izgleda ovaj Mad Max flat stil wallpapera.

Da li je moguće nekako skinuti te slike u punoj rezoluciji za wallpaper? Znam da je to kao copyright slika,ali super mi izgleda ovaj Mad Max flat stil wallpapera.
Imaš PM...:)

8 dana kasnije
19 dana kasnije

Ovaj rad na Itachija, uploadao sam na Imgur i popelo mi se u tri dana na 32,000+ pogleda što mi je daleko najviše do sada...:)

Mozes podjelit s nama profil na imgur?

5 dana kasnije