12 dana kasnije

Nekoliko omiljenih mi fotografija.

S ovom sam otišao u apstrakciju, WIP je do daljnjega jer mi monitor jako nepravilno prikazuje boje i počnu me boljeti oči nakon nekog vremena rada.

Nekoliko omiljenih mi fotografija.

S ovom sam otišao u apstrakciju, WIP je do daljnjega jer mi monitor jako nepravilno prikazuje boje i počnu me boljeti oči nakon nekog vremena rada.

Fora su, osim ove treće...:)
Ta ubija...

4 dana kasnije

Malo MGS-a što sinoć napravih...

I Resident Evil, bila je kao fora da se napravi print za majicu za nadolazeći Resident Evil 0...:)

9 dana kasnije

Slikanje s mobitelom.
Nije vrh fotografije ali nije ni loše...

Od zadnjeg puta kad sam olovku malo ozbiljnije primio prošlo je valjda 10 godina... Ne mogu a da ne podijelim odmah prve radove. Dakle, lijevo oko je bilo gotovo prvi dan, a desno drugi dan. Donja skica je nedovršena, također sam ju napravio tijekom drugoga dana, ali sam već na njoj srezao vrijeme izrade, ako sam dobro izračunao, oko 18 puta.

Danas je treći dan, a volja se već polako gubi kada shvatim da bih se možda ipak trebao orijentirati na druge stvari. I tada stupa jedno nelagodno stanje kada vidim da toliko toga ima, a toliko je malo vremena.

Pošto tinypic neće da radi, otkrio sam da mi još postoji prastari photobucket account koji je valjda 10 god star pa eto..valjda se vidi

http://s58.photobucket.com/user/Yakuza_stinger/media/Draw%20me/Droid%20Sector%20a%20la%20System%20shock.jpg.html?sort=3&o=0

Startao u sječnju 2014. god, i još nisam dovršio. Škrabam kad me pukne inspiracija. Mislim da je ta slika nešto što sam najdulje ikad radio s ogromnim prekidima dakako

Papir je A3 veličina pa nemrem skenirat jer je skener A4, jbg

8 dana kasnije

* ELECTRONICUS, kako to da je malo vremena...? Za što...?:)

* Yakuza_stinger, sviđa mi se... Transformers filing...:)

• [deleted]

Dark Indigo - smijem ukrast za avatar?

Shenron, crtez star nekih godinu dana.
Nisam netko tko voli boje u svojim crtezima, niti sam ih ikad volio, ali vjerujem da je ovo ispalo OK.
Takoder, ne crtam cesto, iskljucivo onda kad me opali neka zelja da se opustim tim putem. Koliko to dobro ispane, ovisi o mojoj volji i strpljenju

Dark Indigo - smijem ukrast za avatar?
Yes...:)

Shenron, crtez star nekih godinu dana.
Nisam netko tko voli boje u svojim crtezima, niti sam ih ikad volio, ali vjerujem da je ovo ispalo OK.
Takoder, ne crtam cesto, iskljucivo onda kad me opali neka zelja da se opustim tim putem. Koliko to dobro ispane, ovisi o mojoj volji i strpljenju
Nice...:)

Ne volim ni ja boje...:)
Tj. tradicionalno ih nisam volio, ali kako sam počeo digitalno, imam veću kontrolu nad njima pa sam čak i počeo bojati...xD

Samo da pohvalim Indiga, posto sam mu dosta radova vidio i na deviantartu,bome se stvarno covjek popravio s koristenjem photoshop resursa(pretpostavljam da tamo vecinu toga stvara) Crno bijeli piramidoglavi je super.

Da vas upoznam s modernim superjunakom - Beerman. Smislio koncept, sestra ga pribacila na papir.

Među njegovim sposobnostima su sposobnost nanjušit točnu razinu alkohola u nečijoj krvi, zadah koji opija i neutralizira neprijatelje, također ih čini neugodno iskrenima, zatim posjeduje dvi neuništive boce piva kojima mlati neprijatelje, čepove koji su pogodni za skidanje udaljenih neprijatelja, te poprima nadljudsku snagu kad popije pivo.

Nanananana Beerman! Sad da vidimo ko će više ponudit za prava, Marvel ili DC.

EDIT: Također, ako ikad ode na velike ekrane uloga ide Tuhyu ako je oće.  ;;)

Samo da pohvalim Indiga, posto sam mu dosta radova vidio i na deviantartu,bome se stvarno covjek popravio s koristenjem photoshop resursa(pretpostavljam da tamo vecinu toga stvara) Crno bijeli piramidoglavi je super.
Hvala brateu...:)
Tamo većinom stavljam crteže i manipulacije da...:)

Yeap, samo što ništa ne vidi dok hoda...xD

* Shooter: napravim ja neki koncept svog Straight Edge lika pa neka bude neki epic battle...

Jedan koncept art nekog landscape-a što radim...:)