U pravu si totalno, ali ja nigdje nisam ni sakrio cinjenicu da nisam puno igrao. Nekih dva sata, a moju sramotu vidis iz statistike lol.
Silio sam se i trudio da nastavim dalje igrat, al jednostavno kad ti igra ne sjedne onda ti ne sjedne. Ne pase mi nista, sve od pucanja pa do kretanja. Sto ne znaci nuzno da je igra losa, niti sam to insuinirao (dapace, Flipper joj je dao odlicnu ocjenu, a i Dr Zomboid je hvali...) . Meni osobno ne pase i to je to. Kao sto mi ne pase ni puno drugih igara, a pogotovo FPS-ova.
Netko tko me pozna ce se mozda zacudit kad napisem da uopce ne volim FPS-ove. Prvi koji sam posteno igrao online je BF3, a uz to jos samo BF4 i trenutno R6. Cisto da ne mislis da mi Halo nije sjeo jer je na Xboxu ;)
Btw, drago mi je da si se regao, a pogotovo jer si isao odma trazit moje statistike haha. Treba nam vise Xbox ekipe. Kupio sam konzolu a nemam s kim igrat...
Kako može tvrditi da je kretanje sporo, a referentne su ti Battlefield igre i Rainbow Six? Iz statistika ti vidim da imas nula killova Magnumom, a 'bread&butter' u Halo su borbe sa precision oruzjima, a to su u Halo 5 Magnum, Battle Rifle, DMR, Carbine, Light(svjetlosna) Rifle. Svakom tom oruzju treba 1.0-1.5 sekundi za kill, 3 ili 4 metka u shield, te zadnji mora u glavu inace moras jos isto toliko metaka u tijelo. I tu je onda velika razlika između Halo i millitary shootera - ne usporavaš se dok ciljas, ne moras ni koristit ADS vecinu vremena, dok sa strafeom, thruster packom, skakanjem i crouchanjem u zraku mozes protivnika natjerati da promaši hice, posebno ključno kad trebas zastiti glavu nakon sto izgubis shieldove. Granate i melee isto imaju kljucnu ulogu u igri, zbog toga jer se ne umire instatno.
Arenu nisi ni zaigrao, a to je klasicni Halo. U Warzone je citav sandbox zakljucan iza RNG loota. Donosis zakljucke, a nisi probao 99% igre.