Btw moram da komentarišem ovo, apsolutno je smiješno ovo stavljati na forum, ljudi sa makar malo pameti će shvatiti da je ovo uhvaćeno dok je loadala igra.
A ne mora biti ni to, možda je bug, možda je hrpa drugih stvari.
A jeli. Prvo ideš komentirat kao moraš. I nakon što si dao svoju riječ iako si komentirao tehnički dio koji ( što i sam kažeš ) nije za ovu temu nego za tech podforum, daješ upozorenje za druge nakon svojeg komentara.
Frende, nemoj bit licemjeran! Kad si već komentirao tehničku stranu igre ofdi, onda mogu ja i bilo ko drugi NAKON što si dao upozorenje.
Da si samo napisao ovo "tech stranu igre prebacite u tech podforum" bez svog komentara o tech strani igre ofdi, nebi ni A rekao.Dakle, ne, to nije bug ni dok se igra loada, nego igra ima takve teksture i to nije izoliran slučaj.
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-what-works-and-what-doesnt-in-halo-5-tech-analysis
Texture quality: Despite the move to a more realistic materials system, the actual resolution of many assets leaves a lot to be desired. Throughout the game we stumbled across low resolution textures and normal maps applied to key surfaces. The prevalence of these textures contrasts with otherwise high resolution assets leading to an inconsistent appearance. The surface of Meridian in particular stands out as an area that needs additional work with chunky, low resolution tyre tracks impacting an otherwise beautiful scene.
Dakle, dal je apsolutno smiješno kad jedan tech site ide u javnost objavljivati ovakve stvari?
Al ke god, drago mi je da Flipper uživa.