Ma cim sam doso doma zaspo sam i sad sam se probudio. Vec par dana zaredom spavam po 2 sata i bas mi se nakupilo. Covjece ispijam colu na korzu i oci mi se same zatvaraju, bas ubitacno.
Jos sam sinoc streso 4 pive, uz nespavanje i glava me pocela bolit. I onda kad si neispavan je zanimljivo da ti sve smeta. Od golubova do zamora ljudi, sve te nervira. Skoro sam nekoj babi jbo mater jer je debil bacala ogromne komade kruha golubovima a oni se onda muce da to prepolove i naravno svi pod noge od konobara, a baba retardirana i dalje baca kore od kruha i to i meni pod noge, a ja sve si mislim presutit cu jer se ne isplati svadat s glupim ljudima.
Ja nisam nis posebno pametan niti pametniji od drugih, al volio bi znat kako je biti tako glup da ne kuzis pol kurca. Bas ti je sve jednostavno u zivotu brijem.
I to vrijeme e. O sastanku sad u drugom postu, jbga, mora bit prequela. Skuzio sam da mi je najgore to cekanje, jer kad je covjek doso, nisam imo previse treme, iako mi se grlo malo stislo kod razgovora. Nije pomoglo sto lik nije previse pricljiv.