yakuza_stinger čekova plava je njegova milojka?A cuj ovog fosilia I ti si tu o disi house bre :znači plava je...bome ne yebe lijep nego beli
themarko HAHHAHAHAHAHA umirem izdominirao je frajera visina nije bitna.pogle najveće face koliko su visoki u rusijiPutin - 167, a medvedev 157 ili 160. ne mogu se dogovoriti Ali bujanec je prezakon. Ostoja ranković - uvijek se odvalim na to
dom Na onoj fejs stranaici di su pare ima najjacih memeova sa bujancem i glogoškim.Ja i sestra uvijek placemo na to
dom elec ajde napravi mi sig sa fabiom : : :A to sa tinom ubiju uvijek....al ona klemm trails slika sa glogoškim umjesto aviona na nebu je sve
dom Podjelio bi lulu mira sa njom : :Nisam pušio preko mjesec dana...jbt zapalio bi i sa glogoškim ak treba
yakuza_stinger Pa daj ajd, sad ovdje sve izgleda ko na mom fb houmpejđu kad ona grupa "di su pare" počne s inspiracijom lol
themarko jbt kada će nastavak tine? Zabrinut sam ja jozu jel složio krevet đe je pole viski i čiji je to klon?
themarko to sam i mislio iskreno, ali nisam bio 100 % siguran ;;)Otkrio ga je crnac na avataru.Mučki provokator
dom Ja mu šaljem invite kad dođem na 100. Trebam nekog u edm temi sa mojim levelom znanja 8) 8)Tnx elec ;;) ;;)