Ja cu pokusat ispricat tocno sve sto sam ja reko i sto je on reko.
Uglavnom, ceko sam ga nekih pol sata na cetvrtom katu casina koji ima otvaranje u utorak.
Kad sam cuo otvaranje vrata ugledo sam covjeka srednjih godina, reko bi nekih 40ak, u formi je i ocito je da malo bilda, al nis previse jer je mrsavije konstitucije.
Prisao sam covjeku na pol puta i pruzio mu ruku: " Dobar Dan, vi ste Hrvoje jel tako?
- "tako je"
- "Tin, drago mi je"
Nakon obavljenog rukovanja upito sam ga za otvaranje u utorak na sto mi je potvrdno odgovorio, nakon cega mi je ponudio mjesto na stolici.
-"recite mi, kakva je bila situacija u Porecu sa Cezarom. Ja Davida (moj bivsi sef) nisam uspio dobit na telefon pa ne znam"
To mi se ucinilo ko klasicna provjera iskrenosti sto mi nije igralo bas nikakvu ulogu jer sam ja ionako mislio bit 100% iskren bas zato jer sam znao da se sve moze provjerit s jednim telefonskim pozivom.
-" Da, radio sam dvije sezone u porecu, al sezonski kao ispomoc jer preko zime nisu imali potrebe. Od igara sam radio najvise texas holdem, pardon, carribian pa texas, nesto black jacka, a rulet su pustali iskusnijima. Sto se tice igara holdem i carribian znam, na black jacku trebam prakse, na ruletu mi fali iskustva, a punto banco nisam radio."
Nakon malo zapisivanja u biljeznicu spomeno sam mu nekog od ekipe u porecu nakon cega je on reko da su oni stari prijatelji.
" Mislim ja znam da ste vi svi povezani, al nisam bas znao da se znate tako dobro"
Uslijedilo je klimanje glavom i skidanje naocala s njegove strane, nakon cega sam se ja okrenuo i rukom pokazao na prazni prostor iza sebe: "tamo ce bit texas holdem stolovi pretpostavljam."
-" Da, al s tim necemo prije 8. mjeseca. Ja vas onda ne bi radi tog vaseg ugovora gurao u otvorenje, ali bi vas ubacio onda unutra. Mi cemo organizirat skolu za krupjee al posto ste vi vec radili ja bi vas odmah ubacio."
-" Sto se mene tice to bi bilo stvarno genijalno. Slusajte, ja da mogu bi poceo odmah, al ja i da dam sad otkaz moro bi odradit otkazni rok, pa bi mi doslo na isto tako da...Mislim, motiviran jesam, imam volje za radom i spreman sam ucit"
-"Nista, ja jos moram nazvat Davida da cujem njegovo misljenje, to mi je jako bitno da cujem sto ce on rec. Moram vidjet jel bilo mrljavljenja i brljanha"
Tu sam shvatio da se prakticki opet sve vrti od misljenja jednog covjeka, na sto sam reko:" Kako mislite"
-" Jeste li radili pizdarije"
-" Sto se tice toga od mene necete imat problema, ja znam da kao krupje ne smijem reagirat nikad. Meni su znali jbat mater, al to je na sefu da sredi ako hoce, to nije posao krupjea."
-" Da, neke osnove se ipak moraju znati"
-" Sto se tice toga, David je stvarno vrhunski instruktor bio"
-"Da, to je stara skola"
" Ja mislim da ce njegovo misljenje bit pozitivno, al opet ne mogu 100% tvrdit"
-" U redu Tin, to bi bilo to za sada. Ja cu vas onda imati na umu do tog 15.7. kad vam istjece ugovor pa cemo se cuti.
" Ok, ako vi ne nazovete ja cu vas nazvat"
Nakon toga sam mu pruzio ruku pa smo se pozdravili, al uz smijesak na licu sam ga pitao:" Koje su sanse da me primite?"
"Dobre su sanse"
"70,80 % kazem ja uz lagani smijeh"
-"Dobro, simpaticni ste" na to ce on.
U laganom odlasku ja odgovaram:" Ajde, to je dobar pocetak".
"Bok"
"Hvala, bok".
Moje misljenje u novom postu. Napisani razgovor je 90% tocan, a u sequelu malo o Opatiji i svemu ostalome sto se danasnjeg dana tice.