A i tih kontrolora mi zna biti žao, većina su smrknuta lica s tugom u očima, već ih vidiš kako su stalno spremni na svađu. Mora i to netko raditi. Ima puno mladih ljudi koji im se unesu u facu i zaderu "Neću platit kartu, šta mi možeš", samo se okrenu i nastave dalje, jbg. Bio jedan stariji zetovac, počeo sa mnom pričati cijelim putem lol, o svemu je pričao, o nekim bakicama koje već pozna pa ih nekad pusti bez karte jer zaborave, pa o fakultetu, privatnim stvarima, svom poslu... Jbg, ja uvijek kupim kartu i znali su me pustiti ako sam imao razlog. Nakon mature, vraćam se iz grčke i vučem kofer u tramvaj i dođe mi kontrolor baš taj dan yebemu, a ja nemam ni kuna niti sam produžio pokaz taj mjesec, ajde pustio me, ali točno sam znao da ću biti peh i da će me taj dan uloviti lol.
Imam želju za maškare se obući u zetovca i plašiti ljude. Uvijek su kaosi, ne moraš ni gledati okolo, samo vidiš one koji nemaju kartu kako gledaju iza i trče prema prednjim vratima, pa oni cigići se počnu derati i lupati da ih pusti ahahah.
EDIT: Dok napišem post više ne znam na kojoj smo temi GG.