veigue Nigga, pls. Znamo tko je face model Mirandi. (Njeno ti prezime sve govori)Liara face modelMiranda face model Ali jebote, nije ni Jack za odbaciti
maverick Ovako na prvu sve tri izgledaju pristojno 😃Uvijek su maramice ili nešto za brisanje bili pri ruci kod igranja Mass Effectova. Čisto za nedaj bože.
jeedah Do dana danasnjeg sam uspio izbjeci iti jedno gledanje Die Harda, no odlucio sam ga pogledati ovaj Bozic, bilo bi vrijeme.Svakako ih pogledaj medu top akcijskim filmovima su ako ne i najbolji. Isto ih gledao kad su se emitirali oko Bozica na telci. Ja ovaj Bozic rokam LOTR: The Two Towers i Avatar oba dva nisam nikad gledao tj cijelu LOTR trilogiju nisam.
fensisuperstar Zašto Fensi ima roza nick, a nije moderator? Pretpostavljam zato što je najveći fag.pink je samo za prave muškarce.
voltriz Jel ovo Razor sad mod? Trebali ste ga ograniciti na temu Upoznajmo se pomocu slika da sam sebi edituje postovep.s. Di je Dabar nestao?
fensisuperstar Nisam mod kaj vam je. Ja sam davno rekao tko mi da moda ili admina bit će belaja imam crnu listu!šala na stranu, tko god mi promijenio izgled svaka mu dala Fenix jesi čuo
fensisuperstar pa pretpostavljam da je to zato što sam maskota foruma? mislim. Ja sam actually jako zahvalan na ovome. Uljepšalo mi je u tom trenutku jako jako shitty dan. Imao sam temperaturu i jake bolove kroz sve organe.