raptileos Nisi li ti rekao da se nisi došao reklamirati? Za sad ti ne uspijeva.Samo sam htio cut vase misljenje i podjelit video al ajd necu vise :
buz Nisi li ti rekao da se nisi došao reklamirati? Za sad ti ne uspijeva.Samo sam htio cut vase misljenje i podjelit video al ajd necu vise : Zajebavam te, što se mene tiče promoviraj kanal koliko ti srce želi, nemam problema s tim.
Raziel Kako vam se cini?💪 Imaš glas kao u ciganskoj Džemo Simpson parodijihttps://www.youtube.com/watch?v=KwHntk2AYow
emilijo Vidio sam sliku Sabine. Smatram da je gadna. Oxi je malo manje gadna. Ne bi nijednu trpao.Čestitke na kvalitetnom izražavanju. Zaradio si ban
fensisuperstar Vidio sam sliku Sabine. Smatram da je gadna. Oxi je malo manje gadna. Ne bi nijednu trpao.Nebi ni tebe ni jedna trpala Kakav je feeling kad možeš samo gledati iz daljine?
fensisuperstar Zato što znam jebat Emilijo ;-) l2p IRL :)Fensi, jesi se oženio? Znam da si prije nekih 5 godina pričao da ćeš uskoro.Nema potrebe još. 10 godina već živim sa curom. Kao da jesam
fensisuperstar Da li ga mozes vidjeti?Bolje nego što je Tena mogla vidit tvoju na slici :))))) Actually imam velik penis hvala na pitanju. Mogu ga vidit prek svog trbuha. Zamisli jbt? Piton.
danex83 Baš nesreća..a sljedaca tema je trebala biti "što mislite koja ce ce sonyeva exluziva najcesce nac pod borom ove godine?"
wooddiebone Ajmo par permi da se bagra makne s foruma više.Svaki malo jedan od ekipe dežurnih neš tak napravi. Uz to kad nisu uvrede ili prijetnje su konstantno kretenska ponašanja.
Heat Jesam se sinoć pregazio, jutros mi došlo da si presudim umjesto svinji.Ovaj Emilijo je stvarno pacijent sa psihijatrije.