Ja bih vrlo rado odgovorio Megi, ali što vrijedi kad neće htjeti odgovoriti - ja sam sa Ributa protjeran, dakle tamo mu ništa ne mogu kazati, a da pišem ovdje nema smisla jer glumata da FFA forum ne posjećuje kao kao gost; to je vrlo dobra metoda izbjegavanja ikakvog oblika konflikta - samo se pravi blesav.
Njegov najveći problem nije tjeranje aktivnih forumaša sa sajta, već konstantna opsjednutost zemljom u kojoj trenutno živi - iliti Njemačkom - da, jebote, shvatili smo da živiš tamo. Ostani onda. Zaradi milijune. Udaj kćer sa Turskog imigranta. Who gives a fuck.
I, budimo realni, ima daleko gorih ljudi od njega. Ponekad bacim oko da vidim što se tamo dešava; Densetsu, Cole, Abacus i još par su jedini koji forum drže kako-tako na životu, a ne mogu da se ne zapitam gdje su svi oni ostali moderatori/admini, ujedno i članovi Reboot tima (časopisa), koji su bili tako aktvini nakon ''slučajnog'' brisanja cjelokupne baze i svih onih postova.
Na kraju krajeva, meni to uopće nije smiješno. Ni najmanje. Reboot, odnosno, GamePlay forum (i svi njegovi ''nasljednici'') je jedno mjesto na kojem sam svašta nasrao, obavio masu razmjena i na kraju upoznao neke ljude i s nekima dan danas ostao u kontaktu i kad vidiš na što je to spalo... Da te čovjek izbaci i onda još vrijeđa na najpodmukliji način.
Kad smo već kod toga, da li taj časopis još uvijek izlazi i tko to uopće kupuje? Mislim da je to ipak najbitnije u cijeloj ovoj situaciji.