Ne znam šta je smiješno. Treba naučiti repetirat pištolj prije nego te neki Arap zakolje i siluje ti ženu i kćer dok ti to obaviš. Nek vam objasni Malmo i Stockholm bojna kako se ne smiješ prošetat po ulici. Nas to isto čeka u budućnosti, bitno je da znaš naciljat u glavu, a ne pretrčat 20 kilometara. Najjači su mi ovi što misle da je to zbog Srba ili ne znam koga, kao da živim u paralelnom svemiru.
To su budale koji misle da će opet rat sa srbima.
Retaji.
To je više preventiva zbog tih talibana jer idu mračna vremena.
Ljudi žive u bajkama pa neznaju šta se dešava oko njih.
Npr. koliko silovanja ima u Njemačkoj, pljačke, razbojništva.
A nisu ni strane dekapitacije, samo to neće dati na masovne medije zbog panike.
Ja idem sad u veljači na dragovoljno, 8 tjedana, 18. naraštaj dragovoljnih ročnika.
Vojna iskaznica spremna kao i poziv, trenira se u teretani svaki dan po 3 h.
55 minuta trčanja a zatim uobičajeni trening. Trenutno sam na 71 kg, više nemogu ni dobiti zbog takvog režima treninga.
Najbolje bude onima na kemiji ili sa "masom", prvih mjesec dana gube minimalno 10 kg.
Moram priznati da mi nije lako i pretjerujem ali reko bolje da sad dobim upale nego tamo.
Još ako će biti hladnije bude veselo ali ništa strašno pa legionari imaju obuku na -30.
Meni je to želja i smatram da se mora obaviti, za obranu moramo biti spremni.
Nema šale.
Zanima me sad kad i ako bude obavezno koliko će studenata i ostalih biti bolesno na sve moguće i nemoguće. I koliko će ih "posve slučajno" pasti psihotest.
Kao u doba bivše države, samo im tada nije prolazilo.
Nikada neću shvatiti današnju mladež, mogu dizati čaše, remetiti javni red i mir, izjebavati se, iskorištavaju roditelje a samim time i državu(bez obzira na vlast) ali mjesec dana kampa im je nezamislivo.
Bože sačuvaj. Umjesto da misle pozitivno jer svako iskustvo i znanje su dobrodošli.