Cratos pod sranje CV mislis da na njemu osim skolovanja nema apsolutno nista drugo? Jer takav CV trenutačno imam i stvarno je blamaza kad ga gledam. Nisam apsolutno nigdje radio,volontirao,pomagao,itd... tako da mi je CV prazniji od Černobila.
Yup, imam za napisati da sam prvostupnik i da vozacku imam, kada sam od sestre uzeo template njenog CV-a pukla me zesca depresija s obzirom da ona ima 3-4 stranice volontiranja, iskustva, edukacija itd, i onda ja samo brisem i nista ne ostavim (sto je najveca tuga ona je zavrsila psihologiju, sve u roku, ogromno iskustvo i svejedno ne moze naci stalni posao za normalne pare, sve ide preko veze, cak i u tom podrucju, bila je na 3-4 natjecaja u bolnicama, uvijek bi ostala medu 2-3 zadnja i svaki put je posao dobio onaj s vezom).
Nakon sto sam sjebao tu prvu godinu jedino na pameti mi je bilo rjesiti ostatak faksa u sto kracem roku tako da nisam nista sa strane radio.
Ali eto, to strucno osposobljavanje i jest za takve budale kao sto smo mi i cesto i pisu da im nije bitno iskustvo iako ja vjerujem da ce ovaj posao dobiti netko tko je bar neku praksu ili nesto slicno prosao.
ZoNTrA Da, upisi si u moj posao ekonomija, preko 90% poslova se odnosi na racunovodstvo i financije, jos je APP popularan, za ostale smjerove je potrebna veza, ili u slucaju marketinga jebacki CV, ja ne znam nikoga tko je upisao marketing kao diplomski a da prije toga nije imao iskustva u nekoj studentskoj udruzi ili da je radio studentski posao u marketingu bar godinu dana.