Vi ste kulturan narod, pa ćete to više trpiti nego li poduzeti nešto, ali da se to kod nas dešava, te cuke bi nestale preko noći.
Ili bi nestale, ili bi ih našli ukočene na kamari negdje uz ogradu.
ma kurac je tu itko kulturniji samo kuca je na glavnoj cesti, dvije kamere na samom ulazu, jos da ne govorim da su vecinom stariji ljudi u nasem naselju.
ja nisam mrzitelj pasa ili nesto, dapace cak ih i volim ali mrzim kad debil vlasnik ga pusta da sam hoda i kad djukela od 100kg skace na tebe onda se on samo igra i ne treba ga se bojati. kurac moj, ja sam kao dijete u njemackoj bio napadnut i ugrizen stoga jos uvijek imam nekakav respekt pred vecim pasminama i moja prva pomisao kad takvo tele trci prema meni nije "ma on se samo hoce igrati".
druga stvar sto mi ide na zivce je to sto vlasnici ne kupe govna iza svojih ljubimaca. eto, neki dan setam lungo marem u opatiji, gdje dnevno valjda tisuce ljudi prodje i stanem na ogromno govno. naravno da stvar bude gora nosio sam bijele platnene tenisice koje sam naknadno jedva i oprao.
svi ti problemi nisu krivnja samog psa vec jebenih vlasnika. pa jebemu mater ako se ne mozes o njemu brinuti kako treba onda ga nemoj ni nabavljati jer u suprotnom samo svu ostalu okolinu s njim teroriziras.