CroZac_Drake Ekonomisti ovdje... ako može koja preporuka za neku dobru literaturu o startapu... knjige, internet, sve dolazi u obzir. Može i na PM.
ninja_krmacha_1551991218 Ekonomisti ovdje... ako može koja preporuka za neku dobru literaturu o startapu... knjige, internet, sve dolazi u obzir. Može i na PM.Baci oko na ovo, možda ti bude zanimljivo/korisno. https://www.youtube.com/watch?v=CBYhVcO4WgI&index=14&list=WL
Heat Naravno da su prevarili birače čim naš najpopularniji i najbolji ministar Dr. Zlatko Hasanbegović više nije u vladi nego sada sjedi lijeva Nina Obuljen koja prikriva kriminal u HAVCU.Ja isto recimo ne gablam, i taj novac odvajam da jednoga dana mogu kupiti firmu nekakvu, postati tajkun, da si sagradim dvorac i priuštim da pregazim kojeg slovenca i da onda gulim krumpit. Bolje i Hasanbegović, nego bilo tko je imao iskaznicu komunističke partije.
dom Rekao si da je Overwatch kompetitivna scena losa jer igra nije zanimljiva za gledanje. Samo kazem da nije ni CSGO zanimljiv.Usporedba nekog ko igra matcmaking na streamu i ljudi koji to igraju kao profesionalci za pozamašne svote je totalno bzvz. Matchmaking je nekordinirana izdrkotina u usporedbi sa pro gameom.Evo da ne bi bilo da sam dao misljenje samo na temelju obicnog streamera sad sam malo na Twitchu gledao nekakav turnir. Boze sacuvaj kakva dosada, zaspao sam par puta u pola sata. BF ili COD je 500 puta zanimljivije za gledat od toga.Da zato cod najviše ima oko 50000 gledaoca(i to mozda tri put godišnje) dok csgo ima pola milijuna LOL. BF uopce necu komentirat kolko je nerelevantan kao esport.
Shooter Znate koju dobru i onako jeftiniju ponudu za doček Nove? Mojoj ekipi se neda puno planirat tako da nam zasad stoji Budva, šta bi stvarno volija izbjeć ako je moguće pa evo tražim alternative.10 boca Jacka na plaži. najbolja alternativa To mogu kad oću. Nova se ne dočekuje u Hrvatskoj ni pod razno.
blade Sofija, Bukurešt, Prag, Krakow, Beograd, Budimpešta. Sve se može u agencijama pronaći do 1000 i sitno kuna, negdje i za manje. Pogotovo manje ukoliko se sami pozabavite smještajem i prijevozom.
dom Ovo je jedna od rijetkih novih godina u ZG di necu morat razmišljat puno. Armin van Buuren u areni !!!
gunner Ovo je jedna od rijetkih novih godina u ZG di necu morat razmišljat puno. Armin van Buuren u areni !!!Posteno Bradonje mi..
electronicus Inb4 novi oblik komunikacije postanu isključivo sličice. Jednom će se u enciklopedijama pisati o novom slikovnom pismu porijeklom s FFA.
Shooter Ajmo vidit sto ce bit sa forumom kad iskljucimo lajkove na 24 sata.Zakurac i stavljam kad ne mogu dobit lajk. :(
Nexus Zadnja šansa ekipa...http://m.24sata.hr/video/samo-tresite-zadnja-sansa-da-bas-vi-osvojite-karte-za-biebera-496553
Shooter Hahah ne znam šta mi teže pada, šta ne mogu dobit lajk ili ga dat. Ne mogu funkcionirat ovako ništa nema smisla. VRATITE NAM LAJKOVEEE!!!Šta ako Solid sad udre novi skrinšot? Šta onda? Šta onda????