Ja sam imao paket kod njih i meni su bili fenomenalni, net je bio stabilan cijelo vrijeme, brzina ko po ugovoru, u 2 godine pukla jednom na 10 minuta, stvarno sam imao odlicno iskustvo s njima.
I naravno kao i uvijek kada je nesto tako dobro, preuzeo ih je VIP i onda je oslo sve u krasni kurac. Doslovno u roku tjedan dana Internet brzina pocela varirati svakih par minuta, pucanja skoro svaki dan, i uz to su me zvali iz Bneta (isto dio Vipa) svaki dan zelim li preci kod njih jer se Amis gasi.
I to maltretiranje je trajalo jedno mjesec i pol dana dok nismo popustili jer je net postao katastrofa, presli na Bnet, i moram reci da pruzaju najgoru uslugu koju ja koristim od kada je adsl interneta.
Televizija je cisto ok (paketi i to), telefon s besplatnim minutama isto ok, ali Internet je apsolutna tragedija. Nije moguce 2 dana u kontinuitetu imati stalnu brzinu (po ugovoru treba biti 50/10), nego to bude ujutro do popodne ta brzina, poslijepodne to padne na 6-7 mbita (ne pisem krivo), a poslije ponoci zna biti doslovno neupotrebljivo, You tube gledam na 360-480p jer jedva ucitava, a na jebenoj Doti imam ping 300-400 ms.
Kada god ih pitas nesto samo ko telad ponavljaju javite se tehnickoj podrsci, i oni ponavljaju restartirajte ruter, a ja ga prije poziva restartirao 10 puta. Mislio sam da mozda throtlaju brzinu ali sam gledao ogranicenja i nisam ni priblizno tim kolicinama skinutog sadrzaja, odnosno jedva prelazim 30-40% te granice.