Rekao bih da općenito kvaliteta usluge varira od mjesta do mjesta. Ja sam na B.netu i što se tiče interneta (zasad - kucam u drvo) stvarno nisam imao nikakvih problema. Brzina skoro pa konstantno varira između 48-50/10, par puta je bilo nekih poteškoća ali restart rutera riješi problema (rekao bih sranjski ruter). Ako gledam na samu brzinu interneta i stabilnost ne mogu se požaliti. Vrijedi i spomenuti da živim u novijoj zgradi (2005. godina) i da su svi kablovi odmah provučeni do svih stanova. Isto tako na tom području osim par ostalih zgrada, mislim da nitko ne može imati B.net i centrala T-Coma mi je 300 metara od stana (a vjerujem da B.net koristi njihovu infrastrukturu). Zasad me samo strah da ne počnu širenje na ove sve kuće koje nemaju B.net trenutačno, pa da zbog toga ne osjetim pad.
Da sam ja u pripizdini ne bi rijec rekao (dobro rekao bih ali ne bih bio ovako ljut), ali zgrada je izgradena 2008. godine, isto tako kablovi do svakog stana, a prije Amisa smo imali i Max tv paket, i tamo takoder nije bilo apsolutno nikakvih problema sa Internetom, brzina je bila konstantna, uz nesto cesce pucanje nego na Amisu.
Jedino sa Bnetom imam ovakvih jebenih problema i jedino Bnet ne moze pruzati stalnu brzinu, totalno popizdim kada mi se you tube ucitava sporije nego prije 10 godina.
Ovo sa softverom sa TV da je uzas se slazem, ali sto se tice programa su mi dobri.