kad smo kod ručne i broj prijeđenih kilometara.
Išo ja prije par dana na tehnički i regu. odfuram ga naravno prije toga kod mehaničara da provjeri i kaze ošla sajla desni prednji ništa novi. riješi to riješi ovo riješi ono ali zaboravi čoek mi reći da mi treba riješiti branik. dođem na tehnički, prođe ručna prođe ovo.
Padnem na braniku. kaže kod autolimara riješit. Ništa odem kod autolimara riješit. Došao sutra, branik ko nov, još mi ga je pofarbao.
dođem sad ja završit tehnički, idem platit kaže riba 760. reko huh? otkad ste to poskupili? Kaže ona ko fol ja puno vozio. Reko "gospođo stojao mi parkiran auto 6 mjeseci osim toga bio 2 put do zagreba 1 put do rijeke i mjesec dana sad vozio na posao 20 kilometara dnevno."
Sad ultimativni odgovor:"pa neznam to vaše vamo tamo 26 soma kilometara"
ništa platim odem u auto upalim. piše na papiru: 292638, u autu 272638.
odem po ovog ih tehničkog pokažem mu a on "au sjebo sam" pitam i sto sad on onde nutra kao a "nista sad sad je u kompjuteru već."
(qrac nemoze!)
Odem nutra sjednem se i lijepo ja pričekam dok teta stornira čitavu registraciju i sve ispočetka.
Nitko meni ne bu ukral 80 kuna.
Još nedobog dodjem slijedeće godine lik pogleda 27k ili 28k km a na papiru piše 29 bilo prošle godine.