Veigue jel ti to prodaješ 3DS bez da si odigrao Bravely Default? Ili Shin Megami Tensei IV?
Blebetaonica
Zahvaljujem!Mozes u kod jos ubaciti i kako bi regulirao i visinu. Dok ne ispeglam kod koji bi to sve automatski radio.
Samo čini mi se da je veličina slike i daje ostala ista... Cilj bi bio čisto radi preglednosti da slike budu podjednake veličine s obzirom da inicijalno nisu.
Veigue jel ti to prodaješ 3DS bez da si odigrao Bravely Default? Ili Shin Megami Tensei IV?Da. I da.
Dodaj tome i Etrian Odyssey IV.
Pa što ti bi?
Igre se ne mogu kupiti kod nas, a čim se ne mogu kupiti kod nas - mene ne zanima.
Linkeri ne postoje.
eShop ne želim ni komentirati.
Samo mi skuplja prašinu.
Igre se ne mogu kupiti kod nas, a čim se ne mogu kupiti kod nas - mene ne zanima.Jesi odigrao one tri Zelde?
Linkeri ne postoje.
eShop ne želim ni komentirati.
Samo mi skuplja prašinu.
Samo Ocarinu.
Šteta propustiti odigrati i one druge dvije prije prodaje konzole.
Da sad ne otvaram novi topic: jel kupovao netko na playgame.si. Zanima me plaćanje.
Uteče mi jelaš - JRPG enciklopedija.. Pa šta ću sad??
Rwci mu da equipa wisdom +100 na sebe i vrati se
Zna netko koji ruter T-com sad daje?Izgleda da je moj siemens prdnuo sve lampice mu svijetle,ali nema nikakvog signala.Jučer je stari zval službu za korisnike i rekli su da će poslat novi ruter.Trenutno sam spojen na nečiju nezaštićenu mrežu,šteta da nije malo jači signal pa da i plejku spojim 8)
Da sad ne otvaram novi topic: jel kupovao netko na playgame.si. Zanima me plaćanje.Ja sam kupio PS4 kod njih platiš internet bankarstvom po predračunu ili pouzećem kad ti dostave paket koji stiže slovenskom poštom nešto slično kao naš Hp ekspress :)
Rwci mu da equipa wisdom +100 na sebe i vrati seHahah, ova je dobra Dat ću mu par dana da se ohladi pa ću ga kontaktirat, zicer će visit na haceelu
Zna netko koji ruter T-com sad daje?Izgleda da je moj siemens prdnuo sve lampice mu svijetle,ali nema nikakvog signala.Jučer je stari zval službu za korisnike i rekli su da će poslat novi ruter.Trenutno sam spojen na nečiju nezaštićenu mrežu,šteta da nije malo jači signal pa da i plejku spojim 8)Mislim da nemaju samo jedan, već par njih, pa koji te snađe.
Ali nekako mi se čini da prevladava ZTE, bijeli.
Čini mi se solidan strojčić
http://www.youtube.com/watch?v=3KyzzlqW1PM
Krivo mi je stari obijasnil,bio maloprije t-komovac i sredio siemens ruter,radi ko urica.Ono kaj mi stari nije napomenul je da dolazi vdsl za par dana i da se zato uzima novi ruter Onda izgleda da dolazi taj ZTE pa bumo vidjeli kakav će se pokazati.Zna netko koji ruter T-com sad daje?Izgleda da je moj siemens prdnuo sve lampice mu svijetle,ali nema nikakvog signala.Jučer je stari zval službu za korisnike i rekli su da će poslat novi ruter.Trenutno sam spojen na nečiju nezaštićenu mrežu,šteta da nije malo jači signal pa da i plejku spojim 8)Mislim da nemaju samo jedan, već par njih, pa koji te snađe.
Ali nekako mi se čini da prevladava ZTE, bijeli.
Čini mi se solidan strojčić
To znači da oni preračunavaju valutu?Da sad ne otvaram novi topic: jel kupovao netko na playgame.si. Zanima me plaćanje.Ja sam kupio PS4 kod njih platiš internet bankarstvom po predračunu ili pouzećem kad ti dostave paket koji stiže slovenskom poštom nešto slično kao naš Hp ekspress :)
Koju igru/temu u ovom trenutku bi voljeli vidit kao cover sliku na forumu?