maximalni haaaaaaaaaaaaahahahaaah, može destiny.možda mi donese sreću i dobijem hawkmoona. ili gjallarhorna. ili word of crota. ili fang of ir yutili, ne daj bože skinem(o) 'flawles raider' trofejje*i ga, od kad je Frank otišao, samo mi nizbrdo ide;)
[deleted] Samo se max čekao : : : čak si tri posta zakasnio Kolko već igra taj Destiny red je da mu ispuniš želju
fatamorgana haaaaaaaaaaaaahahahaaah, može destiny.možda mi donese sreću i dobijem hawkmoona. ili gjallarhorna. ili word of crota. ili fang of ir yutili, ne daj bože skinem(o) 'flawles raider' trofejje*i ga, od kad je Frank otišao, samo mi nizbrdo ide;)Steta sto nisu neki trade stavili. Ja sam imao ili imam puno duplih oruzja imam i dva hawkmoona
maximalni ja se samo zezam, morao sam još malo frustracije ispucat.evo sad pravi prijedlog, nešto aktualno - Batman: Arkham Knight
Fenix Witcher 3 ce sigurno bit na coveru kad bude izlazilo, isto kao i Batman novi tako da ni njega nema smisla sad stavljat :)
Fenix Aj, PCars cemo isto ubacit kad bude izlazilo. Za sad su destiny i mortal kombat u anketi.Ako ima netko tko je dobar u photoshopu i ima kakve ideje neka se javi :)