Na tamnu stranu? PS3 misliš? Ma, trebam odigrati neke igre kojih nema na Boxu. Ipak imam tu konzolu još od 2010. Ili 2009.? Ček da provjerim datum.I meni se čini. Ali nisam siguran da si je nešto previše koristio i isticao da je imaš.
Da, 2009. I još uvijek nisam dobio RRoD.
Inače, čudi me da si tek sada primjetio. Pa pričali smo mi nešto o PS3 igrama dok sam još bio na Ributu. Zar ne?
Blebetaonica
I meni se čini. Ali nisam siguran da si je nešto previše koristio i isticao da je imaš.Pa... kupio sam trojku u svibnju 2013., a permaban zaradio samo par mjeseci kasnije. Tako da, eto, nisam ni stigao previše pričati o dotičnoj konzoli i/ili igrama za nju.
[deleted]
Ovaj nas mali forum je sve osim mali
Svaka vam dala ljudofi 8)
I jesi li zadovoljan? :)I meni se čini. Ali nisam siguran da si je nešto previše koristio i isticao da je imaš.Pa... kupio sam trojku u svibnju 2013., a permaban zaradio samo par mjeseci kasnije. Tako da, eto, nisam ni stigao previše pričati o dotičnoj konzoli i/ili igrama za nju.
Igrama da. Konzolom tako-tako.
Još uvijek se nisam naviknuo na glavni meni (XBL), Store je katastrofa (nepregledno), igre s diska se ne instaliraju cijele na HDD, konzola je prilično bučna (ako ju usporedimo sa X360), redoviti apdejti koji ništa ne donose i glupost zvana 'trophy sync'. Plus, bugovi/glitchevi koji brišu trofeje i, kao što sam već spomenuo, ne mogu vidjeti kada mi je netko od prijatelja s PS4 ili VItom online.
S druge strane, lakše je doći do bonova/love za kupnju sa Store-a (budući da Sony vidi Hrvatsku na karti svijeta, za razliku od Microsofta), čini mi se da su sniženja češća na Store-u nego na XB Marketplace-u, ne moram plaćati online...
U svakom slučaju, i jedna i druga konzola imaju svoje prednosti i mane. Niti jedna mi nije ''bolja''. Ali, eto, u zadnje vrijeme češće igram PS3 da bih - kao što sam već spomenuo - nadoknadio sve propušteno.
Što dalje? Neznam. Nekako mi je Vita najzanimljivija, upravo zbog igara. 3DS, pak, uopće ne igram i sve si mislim da ga prodam. Već sam i pokušavao, ali bez uspjeha.
Taman hoću solidu lupit lajk u retro podtemi, a nemrem, jbg druže. Ne znam jel do mene
Fenix legendo sretan rođendan :)
Sve najbolje, Fenikse!
[deleted]
Hepi brzdej tuju :)
Di se pije?
Fenix legendo sretan rođendan :)Wtf Trebalo mi minut/dva da shvatim da te imam na fejsu i da si tamo vidio. Hvala
Sve najbolje!
sve najbolje majstore :)
Sve najbolje frende !
Sve najbolje za rođendan! :)
Fenix
Pridružujem se čestitkama !!!
Sretan ti rođendan !!!
Takodjer sve najbolje :)
Sve najbolje Fenix!
Btw, kako u BBcode riješit veličinu slike? Koju god metodu isprobam, ne radi?
Zahvaljujem!
Samo čini mi se da je veličina slike i daje ostala ista... Cilj bi bio čisto radi preglednosti da slike budu podjednake veličine s obzirom da inicijalno nisu.