Na tamnu stranu? PS3 misliš? Ma, trebam odigrati neke igre kojih nema na Boxu. Ipak imam tu konzolu još od 2010. Ili 2009.? Ček da provjerim datum.
Da, 2009. I još uvijek nisam dobio RRoD.

Inače, čudi me da si tek sada primjetio. Pa pričali smo mi nešto o PS3 igrama dok sam još bio na Ributu.  Zar ne?
I meni se čini. Ali nisam siguran da si je nešto previše koristio i isticao da je imaš.

I meni se čini. Ali nisam siguran da si je nešto previše koristio i isticao da je imaš.
Pa... kupio sam trojku u svibnju 2013., a permaban zaradio samo par mjeseci kasnije. Tako da, eto, nisam ni stigao previše pričati o dotičnoj konzoli i/ili igrama za nju.

Ovaj nas mali forum je sve osim mali
Svaka vam dala ljudofi  8)

Pa... kupio sam trojku u svibnju 2013., a permaban zaradio samo par mjeseci kasnije. Tako da, eto, nisam ni stigao previše pričati o dotičnoj konzoli i/ili igrama za nju.
I jesi li zadovoljan? :)

Igrama da. Konzolom tako-tako.
Još uvijek se nisam naviknuo na glavni meni (XBL), Store je katastrofa (nepregledno), igre s diska se ne instaliraju cijele na HDD, konzola je prilično bučna (ako ju usporedimo sa X360), redoviti apdejti koji ništa ne donose i glupost zvana 'trophy sync'. Plus, bugovi/glitchevi koji brišu trofeje i, kao što sam već spomenuo, ne mogu vidjeti kada mi je netko od prijatelja s PS4 ili VItom online.

S druge strane, lakše je doći do bonova/love za kupnju sa Store-a (budući da Sony vidi Hrvatsku na karti svijeta, za razliku od Microsofta), čini mi se da su sniženja češća na Store-u nego na XB Marketplace-u, ne moram plaćati online...

U svakom slučaju, i jedna i druga konzola imaju svoje prednosti i mane. Niti jedna mi nije ''bolja''. Ali, eto, u zadnje vrijeme češće igram PS3 da bih - kao što sam već spomenuo - nadoknadio sve propušteno.

Što dalje? Neznam. Nekako mi je Vita najzanimljivija, upravo zbog igara. 3DS, pak, uopće ne igram i sve si mislim da ga prodam. Već sam i pokušavao, ali bez uspjeha.

Taman hoću solidu lupit lajk u retro podtemi, a nemrem, jbg druže. Ne znam jel do mene 

Fenix legendo sretan rođendan :)

Hepi brzdej tuju    :)
Di se pije?

Fenix legendo sretan rođendan :)
Wtf Trebalo mi minut/dva da shvatim da te imam na fejsu i da si tamo vidio. Hvala

Fenix

Pridružujem se čestitkama !!!

Sretan ti rođendan !!!

Sve najbolje Fenix!

Btw, kako u BBcode riješit veličinu slike? Koju god metodu isprobam, ne radi?

Fala svima

Yakuza_stinger

Zahvaljujem!

Samo čini mi se da je veličina slike i daje ostala ista... Cilj bi bio čisto radi preglednosti da slike budu podjednake veličine s obzirom da inicijalno nisu.