Nude nešto što ne mogu ispuniti. Ne mogu mi ovdje dati 120 mbps. A da ne govorim kako zvone na vrata i pitaju imate ovo ono. Jooj baš sreća mi imamo. I zna da ne može to dati...
Kada smo došli htjeli smo amis zbog optike. Kao treba biti dostupno a kada se pita kažu nije dostupno. Dakle nude nešto što ne mogu dati. To je tebi normalno? Raspitivao sam se za usluge od više njih, sve piše dada može, nazoveš - čujte, nije to baš tako. Neka ne nude nešto što ne mogu dati.
Isra stvar bnet. Na njih se odnosi. Primao sam od njih ponude. Isto tako letak nudimo sve super divno krasno. No dajte vi meni ponudu koja obvezuje. Dali su sve samo ne ono što su obečavali sa reklamama (sreća njihova što reklama nije ponuda) Što imaju nudit 120 mbps kada znaju da ne mogu dati. T com daje što plaćam i to su garantirali. Nije da ih volim ali drže se svoga. Od poznanika, bnet je imao problema a amis sada konstantno.
I te fore DO. Od 0 do 120.
Da mene smeta ponuda za koju znaju da je prevara. Te zadovoljio odgovor?!
Mene ne smeta ni t com, ni amis, ni bnet ali me smetaju šupci koji se ne drže ugovora. Ovo što rade Cratosu je bezobrazluk teški. Da im Cratos jebe majku onda bi bio primitivac, gad itd.
Ne volim kada se nudi svjesno nešto što ne ispune. Naprosto mi je smješno kako mame ljude sa nečim a onda kada tražiš ponudu se prave grbavi. Nisu oni izuzetak, amis je to isto napravio. Ja samo volim da ako platiš 10mbps da dobiješ to. Ili 50 ili 500. A najviše me smeta kada starčeke love i uvaljuju.
Tapatalk/M4 aqua