[deleted] Pa nije da i ti ne bi mogao uz malo truda..Otvori 36 odgovora u 36 tabova i samo klikaj..Ne nemoj ali da znaš da se može Neka se nama Solid vratio pa i sa je 150 postova u minutu
themarko http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=black&id=879106Zagorci bi rekli: sve bum vas tužil.Podrška majci u borbi za prave poklone Ali sam da dobije sud, da siroti advokati nešto zarade Tapatalk/M4 aqua
Solid_Snake Hvala svima na dobrodošlici ---------Btw. kad smo već kod neta, nije američki, ali može UT i Quake bez laga
veigue Dabar® ima kul avatar.Saću ja metnit Šilju.(not safe for čildren)Čak i ovaj gore lik jebe, a ja ne. :(
veigue Baš razmišljam. Teško mi se odlučiti između Tajlanda i Brazila. Brazilci Brazilke su mi malčice zgodnije, ali u filmovima puno pričaju. Valjda nije tako IRL.S druge strane, Tajland ima svojih čari, ali neznam da li bih se mogao priviknuti na njihovu hranu. Da, hrana je vrlo bitan faktor i jedan od glavnih razloga zašto nikad neću nogom kročiti u neke razvijenije zemlje (Japan).Kakva je cijena avionskih karata? Jesi li se raspitivao?
Heat Ne znam za karte, ja ću kad budem mogao prvo u Južnu Ameriku, samo ne znam gdje prvo. Možda neka kombinacija Venezuela-Argentina.
veigue To nije loša ideja. I ja bih krenuo, ali bojim se da ću zaglaviti u Meksiku. :(Tacos, burritos, enchilada, tequila, a i nešto malo španjolskog znam, pa bih se brzo navikao na taj stil života.
voltriz ja u argentinu idem u septembru, posto nas ide 6 vjerovatno cemo ici u buenos aires i patagoniju. Sent from my 6 using Tapatalk
Solid_Snake Postoji li nekakav način da mi europljani/balkanci možemo slušati američke radio stanice?Inače oni koriste proxy kojim nas blokiraju, ali zar stvarno ne postoji nijedan način? Da li se netko susretao sa takvim problemom?Pokušavam naći na google nekakvu soluciju, ali nažalost večeras mi ipak nije prijatelj.